Λευτέρης Πανταζής: «Δεν έχω αλλάξει χρόνο με την οικογένεια μου...» - Η αποκάλυψη γα την επαγγελματική και την προσωπική του ζωή

«Δεν θα ξεχάσω τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τον πατέρα μου...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP/ Φωτογραφία αρχείου
NDP/ Φωτογραφία αρχείου

Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής, Λευτέρης Πανταζής, έχει αποκτήσει μία κόρη, την επίσης πολύ γνωστή και αγαπημένη στο κοινό τραγουδίστρια και performer, Κόνι Μεταξά. Πατέρας και κόρη έχουν μία πολύ δεμένη σχέση, και δε διστάζει ο ένας να δείχνει την αδυναμία που τρέφει για τον άλλον.

Οι δυο τους αρκετά συχνά, μοιράζονται και πολύ τρυφερά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα τους, με τους διαδικτυακούς τους φίλους μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (δείτε εδώ φωτογραφίες τους από το Instagram).

Εκείνος, μάλιστα με αφορμή το νέο τραγούδι, που κυκλοφόρησε πρόσφατα, παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη, κατά την οποία αναφέρθηκε και στην οικογένειά του, αλλά και στις δυσκολίες, που αντιμετώπισε στα πρώτα του βήματα στο χώρο της μουσικής.

Η εξομολογητική συνέντευξη του Λευτέρη Πανταζή

«Θυμάμαι πιτσιρίκι έλεγα τα κάλαντα στη Ρωσία μέσα στο χιόνι και γυρίζαμε σπίτι και η μαμά είχε βαρέλι για τζάκι και από πάνω μας έβαζε πατάτε μεγάλες και βούτυρο για να φάμε. Τέτοιες αναμνήσεις έχω στη Ρωσία. Μετά τα 9 ήρθαμε στην Ελλάδα και κάθε Χριστούγεννα δούλευα», είπε αρχικά για τις ημέρες των εορτών στο παρελθόν. Παράλληλα, πρόσθεσε, ότι «Έκανα τα πάντα από παιδί για να βοηθήσω την οικογένειά μου. Πάντα δουλεύω στις γιορτές. Ακόμα και όταν μεγάλωσα ήμουν πάντα πάνω στην πίστα, δεν έχω αλλάξει χρόνο με την οικογένεια μου».

πανταζής παιδιά
NDP/ Φωτογραφία αρχείου/ Λευτέρης Πανταζής με την κόρη του, Κόνι Μεταξά

«Δούλεψα σε επιπλάδικο με ντιβανοκασέλες, έκανα τον υδραυλικό, τον σουβλατζή, κουβαλούσα πάγο, ήμουν λούστρος, δεν θυμάμαι τον εαυτό μου μην δουλεύει», σημείωσε για τα παιδικά του χρόνια, που άλλαξε πολλά επαγγέλματα. Ενώ στη συνέχεια, εξήγησε, για την είσοδό του στο χώρο της μουσικής, «Άρχισα να τραγουδάω σε νεαρή ηλικία όταν δεν είσαι όμως γνωστός με την πρώτη ευκαιρία σε διώχνουν. Ερχόταν κάποιος γνωστός ή γιος κάποιου και με έδιωχναν. Πήγαινα και έκλαιγα στη μάνα μου και μου έλεγε τι τα θες αυτά, σταμάτα το τραγούδι».

Τέλος, τόνισε για την απώλεια, που τον σημάδευσε, «Δεν θα ξεχάσω τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τον πατέρα μου. Ήταν δύσκολα. Όμως θυμάμαι και τα πιο όμορφα, όταν γεννήθηκε η κόρη μου και γιορτάσαμε πρώτη φορά όλοι μαζί», στην εφημερίδα "Απογευματινή" και τη δημοσιογράφο, Σπυριδούλα Τριάντου.