Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Δεν ξέρω αν δεν είχα την οικογένειά μου...» - Απαντάει για το χωρισμό της με το Λευτέρη Χαρίτο

«Πήρα πολλή αγάπη...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP/ Φωτογραφία αρχείου
NDP/ Φωτογραφία αρχείου

Η αγαπημένη και δημοφιλής ηθοποιός, Μαρκέλλα Γιαννάτου, πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά εποχής "Η Μάγισσα", και έχει προκαλέσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον με το ρόλο της. Η ίδια σήμερα, Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου, βρέθηκε καλεσμένη στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή, "Το Πρωινό", η οποία προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, και παραχώρησε μία άκρως εξομολογητική συνέντευξη, στον οικοδεσπότη, Γιώργο Λιάγκα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον πολύκροτο χωρισμό της, με το γνωστό σκηνοθέτη και επί 14 χρόνια σύντροφό της, Λευτέρη Χαρίτο. Υπενθυμίζουμε, ότι το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί και ένα παιδί, μία κόρη, το οποίο γεννήθηκε μετά από την απόφασή τους να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους (δείτε εδώ περισσότερα για την κόρη τους). Η ηθοποιός, δε σε πρόσφατη συνέντευξη, που έδωσε μίλησε "ανοιχτά για τη δυσκολία της να ισορροπήσει τα συναισθήματά της μετά το τέλος της σχέσης τους με τον ερχομό του παιδιού της (δείτε εδώ τι είπε ακριβώς για την κατάσταση, που βίωσε).

Η αποκάλυψη της Μαρκέλλας Γιαννάτου για το χωρισμό της με το Λευτέρη Χαρίτο

«Έχω την τύχη να έχω πολύ καλούς φίλους και πολύ καλή οικογένεια. Οπότε, δεν το πέρασα μόνη μου. Πήρα πολλή αγάπη από πολύ κόσμο και όλη αυτή η δύναμη έχει να κάνει σίγουρα και με αυτούς τους ανθρώπους», σημείωσε αρχικά η αγαπημένη ηθοποιός, αφού ο παρουσιαστής της εκπομπής τη ρώτησε, από πού αντλεί δύναμη για να μεγαλώσει την κόρη της μετά το χωρισμό.

Επιπλέον, πρόσθεσε, ότι, «Δεν ξέρω αν χωρίς την οικογένειά μου και τους φίλους μου θα τα είχα καταφέρει», εμφανώς συγκινημένη και ευγνώμων για τους ανθρώπους, που ήταν δίπλα της και τη στήριξαν.