Λευτέρης Πετρούνιας – Βασιλική Μιλλούση: Χριστούγεννα στο Μπριζ για το αγαπημένο ζευγάρι

Πάντα μαζί με τις κόρες τους

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/vasilikimillousi
Instagram/vasilikimillousi

Σπάνια τους δίνεται η ευκαιρία να απολαύσουν λίγες στιγμές ανάπαυλας, ειδικά από τη στιγμή που μπαίνουμε σε τροχιά Ολυμπιακών Αγώνων, ωστόσο τα φετινά Χριστούγεννα ήταν η καλύτερη αφορμή καθώς μπόρεσαν να βρουν ελεύθερο χρόνο για... τέσσερις! Ο Λευτέρης Πετρούνιας με τη Βασιλική Μιλλούση και τις δύο κόρες τους, την 4χρονη Σοφία και την 3χρονη Λένια, αποφάσισαν να κάνουν ένα ταξίδι στο Βέλγιο και η επιλογή του προορισμού τους δεν ήταν τυχαία.

Μόλις πριν από λίγους μήνες ο «άρχοντας των κρίκων» επέστρεφε θριαμβευτής από την Αμβέρσα, έχοντας κατακτήσει τη δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη του Βελγίου, και παίρνοντας έτσι το «χρυσό» εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 που θα πραγματοποιηθούν το ερχόμενο καλοκαίρι στο Παρίσι.

Δείτε επίσης: Έσβησε τούρτα ημίγυμνος μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο - Η τρυφερή έκπληξη γενεθλίων στον Λευτέρη Πετρούνια

Λευτέρης Πετρούνιας Βασιλική Μιλλούση Βέλγιο

Ο λόγος που Πετρούνιας-Μιλλούση επέλεξαν το Βέλγιο

Παρά το θετικό αποτέλεσμα, είναι βέβαιο πως δεν πρόλαβαν να δουν όλα τα αξιοθέατα που ήθελαν, ωστόσο κράτησαν στο μυαλό τους αυτόν τον προορισμό και επιστρέφοντας αποφάσισαν να κλείσουν ένα ταξίδι σε μία διαφορετική πόλη του Βελγίου -και αυτή τη φορά να την απολαύσουν με την ησυχία τους! Το αγαπημένο ζευγάρι επισκέφτηκε συγκεκριμένα το Μπριζ, περνώντας λίγο χρόνο μακριά από προπονήσεις και αθλητικές υποχρεώσεις.

Την αποκάλυψη του ταξιδιού έκανε τόσο ο Λευτέρης Πετρούνιας όσο και η Βασιλική Μιλλούση μέσα από αναρτήσεις στα προφίλ τους στο Instagram μαζί με τα παιδιά τους, δίνοντάς μας παράλληλα μία γεύση από τον τρόπο που φορτίζουν τις μπαταρίες τους: Με κόκκινες πιτζάμες και σκούφο, πλήρως εναρμονισμένοι με το Χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Λευτέρης Πετρούνιας Βέλγιο

Παρότι είναι παντρεμένοι εδώ και τέσσερα χρόνια και η ζωή τους σίγουρα έχει αλλάξει από τότε που γεννήθηκαν οι κόρες τους, συνεχίζουν να είναι τρελά ερωτευμένοι. Πρόσφατα είχαν στολίσει όλοι μαζί και το δέντρο στο σπίτι τους, με την Βασιλική Μιλλούση να αναφέρει μεταξύ άλλων: «Φέτος είπαμε να στολίσουμε νωρίς,όσο μικρότερα παιδιά τόσο νωρίτερα, τα κορίτσια ξετρελάθηκαν και εμείς το απολαμβάνουμε».

Βασιλική Μιλλούση Βέλγιο