Έσβησε τούρτα ημίγυμνος μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο - Η τρυφερή έκπληξη γενεθλίων στον Λευτέρη Πετρούνια

Η τούρτα που έφτιαξε η Βασιλική Μιλλούση με τις κόρες τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση την Πέμπτη (30/11) έζησαν μοναδικές στιγμές ευτυχίας, καθώς το σπίτι τους γιόρταζε με αφορμή τα γενέθλια του Ολυμπιονίκη για τα 33α χρόνια του.

Η Μιλλούση μαζί με τις δύο κόρες της αποφάσισαν να φτιάξουν μια σπιτική τούρτα στον μπαμπά τους, την οποία και έσβησαν όλοι μαζί στη συνέχεια της ημέρας μπροστά από το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο τους (δείτε εδώ την οικογένεια να το στολίζει).

Στη συνέχεια, ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος πόζαρε ημίγυμνος με την τούρτα και τα κορίτσια του έκανε μια τρυφερή δημοσίευση στο instagram, τονίζοντας, πως έκλεισε τα 33 του και νιώθει στα καλύτερά του.

Η ανάρτηση του Λευτέρη Πετρούνια για τα γενέθλιά του

«Όπως και να γυρίσω αυτή την υπέροχη τούρτα που μου έφτιαξαν τα κορίτσια μου 33 δείχνει και πάλι !
Τα 33 στα καλύτερά τους!», έγραψε ο Λευτέρης Πετρούνιας.


Η διαφορά ηλικίας του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση

Η Βασιλική Μιλλούση παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Μαμά-δες και απόσπασμα αυτής παρουσιάστηκε στον αέρα του Happy Day. Η διάσημη πρωταθλήτρια μίλησε αναλυτικά για την σχέση της με τον σύζυγό της, Λευτέρη Πετρούνια, την γνωριμία τους, αλλά και την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει μαζί (δείτε τους όλους μαζί να κάνουν γυμναστική).

«Με τον Λευτέρη έχουμε πέντε χρόνια διαφορά ηλικίας. Εγώ είμαι πιο μεγάλη. Στην αρχή είχα αυτή τη σκέψη ότι είναι μικρούλης και απλώς θα περάσουμε καλά. Μέχρι εκεί, δε μπορούμε να κάνουμε και τίποτα παραπάνω. Ήταν μικρός, εγώ ήμουν ώριμη γυναίκα. Με όμως διέψευσε πολύ. Εγώ είχα το θέμα από την αρχή, δεν τον έπαιρνα στα σοβαρά. Ο Λευτέρης είχε πει ότι θα με παντρευτεί. Ήταν σαν αυτό που είχα πει εγώ ότι θα γίνω Ολυμπιονίκης… Ακόμα μου το λέει», είχε πει χαρακτηριστικά η αθλήτρια.