Το στόλισαν με τη βοήθεια των κορών τους - Το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο γεμάτο με χιόνι και χρυσόσκονη στο σπίτι των Μιλλούση & Πετρούνια

Υπερθέαμα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας αποφάσισαν να φέρουν το γιορτινό κλίμα των Χριστουγέννων στο σπίτι τους πριν καλά καλά έρθει ο Δεκέμβριος με τις δύο κόρες τους να συμμετέχουν ενεργά σε αυτή τη διαδικασία.

Μέσα από μία ανάρτηση, που έκανε η αθλήτρια στο instagram μας έδειξε όλη τη διαδικασία του στολισμού με εκείνη, τον Πετρούνια και τις μικρές της να έχουν βάλει τα καλά τους φτιάχνοντας εν τέλει ένα αποτέλεσμα σκέτο υπερθέαμα (δείτε εδώ σε ποιον χειμερινό προορισμό πήγαν πριν από λίγες ημέρες).

Όπως βλέπουμε το δέντρο είναι πολύ μεγάλο με πράσινη βάση και στις άκρες του λευκό, σαν χιόνι. Τα στολίδια έχουν κόκκινο και άσπρο χρώμα, προσθέτοντας ψεύτικα λουλούδια και ζαχαρωτά κάτι, που έκανε τον στολισμό ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο σπίτι της Μιλλούση και του Πετρούνια

«Φέτος είπαμε να στολίσουμε νωρίς,όσο μικρότερα παιδιά τόσο νωρίτερα,τα κορίτσια ξετρελάθηκαν και εμείς το απολαμβάνουμε.
Η ζεστασιά των Χριστουγέννων ξεκινάει από το σπίτι μας με στολίδια που ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα @diafano_stores και τους αγαπημένους μας ανθρώπους με ζεστά χαμόγελα», έγραψε η Βασιλική Μιλλούση.

Η ζωή τους μετά την απόκτηση παιδιών

Η Βασιλική Μιλλούση, η οποία προχώρησε σε μία κίνηση που συγκίνησε πολύ κόσμο, και ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι παντρεμένοι εδώ και τέσσερα ολόκληρα χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά (δείτε εδώ την διαφορά της ηλικίας τους). Είναι τρελά ερωτευμένοι και φαίνεται πως αυτό δεν έχει αλλάξει όλα αυτά τα χρόνια, παρόλο που η ζωή με τις κόρες τους είναι πια εντελώς διαφορετική από αυτού που είχαν συνηθίσει.

Πώς είναι η ζωή ενός ζευγαριού πρωταθλητών με δύο παιδιά; Πόσο έχει αλλάξει η καθημερινότητά σας;

Βασιλική Μιλλούση: Η καθημερινότητά μας είναι δύσκολη, γι’ αυτό και πια έχουμε λίγο ποιοτικό χρόνο με τον Λευτέρη. Εκ των πραγμάτων, με δύο παιδιά σε αυτή την ηλικία, η κάθε μέρα είναι για τους γονείς απαιτητική, πόσο μάλλον όταν είναι και οι δύο πολυάσχολοι και κάνουν και πρωταθλητισμό. Οπότε, ναι, είναι αρκετά δύσκολο να μπορέσεις να τα συγχρονίσεις όλα. Όμως, έχουμε και οι δύο πολύ ενεργό ρόλο ως προς τα παιδιά μας και όταν είμαστε στο σπίτι προσπαθούμε να περνάμε πολύ ποιοτικό χρόνο μαζί τους.

Λευτέρης Πετρούνιας: Έχει αλλάξει η καθημερινότητά μας και, ναι, είναι αρκετά πιεστική. Λογικό όταν προσπαθείς να τα προσαρμόσεις όλα: να είσαι καλός γονιός, να κάνεις πρωταθλητισμό, να έχει μια επιχείρηση και μια κανονική κοινωνική ζωή. Όλο αυτό έχει έναν αρκετά μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Παρόλα αυτά, προσπαθούμε να συντονίσουμε τη ζωή μας και εγώ και η Βασιλική και βοηθάμε συνέχεια ο ένας τον άλλον. Πότε παίρνει ποιος ποιο παιδί και που το πάει.

Τα παιδιά μας ακολουθούν αρκετά, περνάνε χρόνο είτε στο γυμναστήριο είτε στο γυμναστήριο, είτε στο προπονητικό της Εθνικής Ομάδας. Με διάφορους τρόπους έχουμε προσαρμόσει τη ζωή μας μαζί με τα παιδιά μας. Σίγουρα είναι πολύ διαφορετικό σε σχέση με πριν, που το μόνο που σκεφτόσουν ήταν να φας, να κοιμηθείς και να ξαναπάς στην προπόνηση.

Μιλλούση Πετρούνιας οικογένεια