Ρίγη συγκίνησης με την κίνηση της Βασιλικής Μιλλούση

Τι έκανε με τα ρούχα των παιδιών της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί η Βασιλική Μιλλούση, η οποία πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή και την καθημερινότητά της. Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές που δημοσιεύει στιγμιότυπα με την οικογένειά της (δείτε εδώ το συγκινητικό βίντεο για την επέτειο γάμου της με τον Λευτέρη Πετρούνια).

Ρίγη συγκίνησης με την κίνηση της Βασιλικής Μιλλούση

Μάλιστα, η Πρωταθλήτρια της Ενόργανης Γυμναστικής έκανε γνωστά μέσα από το instagram της μερικά πολύ ευχάριστα νέα. Συγκεκριμένα, όπως γνωστοποίησε, αποφάσισε να δωρίσει τα ρούχα τους σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

Ειδικότερα, η Βασιλική Μιλλούση μάζεψε όλα τα ρούχα της Σοφίας και της μικρής Λένιας, τα οποία δεν φορούν πια καθώς έχουν μεγαλώσει και τα έδωσε σε άλλες μητέρες που περιμένουν τα μωράκια τους.

«Επιτέλους τα πράγματά μας θα πάνε σε οικογένειες που περιμένουν τα μωράκια τους. Επειδή είχα αρκετά μηνύματα αποφάσισα να τα μοιράσω όσο γινόταν» έγραψε χαρακτηριστικά στο βίντεο που δημοσίευσε.

Η ίδια βρίσκεται πάντα κοντά στους συνανθρώπους της που το έχουν ανάγκη και συχνά βοηθά με τον τρόπο που μπορεί κάθε φορά και μάλιστα να υπενθυμίσουμε πως πέρσι στα γενέθλια της κόρης της, η αθλήτρια είχε δωρίσει τα ρούχα της Σοφίας σε μια εγκυμονούσα γυναίκα μέσα από ένα giveaway στο Instagram.

Φωτογραφίες από το εντυπωσιακό σπίτι τους

Το σπίτι τους είναι κατάλληλα διαμορφωμένο προκειμένου οι δυο κορούλες τους να έχουν τον δικό τους χώρο. Να τονίσουμε πως ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση μετακόμισαν στο συγκεκριμένο σπίτι πριν από δυο χρόνια.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω το σπίτι τους είναι αρκετά ευρύχωρο καθώς έχει ξύλινα πατώματα αλλά και τζάκι. Τα χρώματα, που κυριαρχούν κυρίς είναι το άσπρο το οποίο είναι σχεδόν σε όλο το σπίτι αλλά και το καφέ λόγω των επιπλων αλλά και του ξύλινου πατώματος. Ο μεγάλος γκρι καναπές "κλέβει" τις εντυπώσεις στο ευρύχωρο σαλόνι όπου η Βασιλική Μιλλούση κάνει συχνά διάφορες ασκήσεις γυμναστικής.