Βασίλης Καρράς: Με τεχνητή λίμνη, συλλογή από αμάξια αντίκες και τεράστιες εκτάσεις με βιολογικά προϊόντα - Η φάρμα "ησυχαστήριο" που έφτιαξε και το σημείωμα στην είσοδο

Δείτε το βίντεο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή και σκόρπισε ανείπωτη θλίψη στην οικογένειά του, αλλά και στους θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι συνδύασαν τις αγαπημένες, αλλά και τις πιο συγκινητικές τους στιγμές με τα τραγούδια του. Αυτά όμως, όπως και η υπόλοιπη περιουσία του, θα μείνουν πίσω για να τον θυμίζουν!

Μιλώντας για την κληρονομιά του, λοιπόν, αξίζει να σημειωθεί πως ο τραγουδιστής είχε δημιουργήσει μία φάρμα, η οποία αποτελούσε το ησυχαστήριό του. Το κτήμα, συγκεκριμένα, βρίσκεται στους πρόποδες του Παγγαίου και περιλαμβάνει από ελιές, κεράσια, σύκα, μέχρι και πιπεριές, καθώς και πολλά άλλα βιολογικά προϊόντα. Παρήγαγε, μάλιστα, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, το οποίο είχε λάβει διεθνείς διακρίσεις και το εξήγαγε και στην Αμερική μέσα σε μαύρα κομψά μπουκάλια και την ετικέτα Karras Farm.

Δείτε επίσης: Το δώρο αξίας 100.000 ευρώ που άφησε στην κόρη του

Το ησυχαστήριο του Βασίλη Καρρά

Η κάμερα της εκπομπής του MEGA, Live News, κατέγραψε τις εικόνες από το εσωτερικό του. Στον χώρο υπήρχαν επίσης και χτιστοί φούρνοι, μία τεχνητή λίμνη, ένας εκθεσιακός χώρος, αλλά και η σπάνια συλλογή του από αυτοκίνητα αντίκες. Εκεί βρίσκεται και μία οικογενειακή φωτογραφία, ενώ στην είσοδο της φάρμας πλέον υπάρχει και ένα σημείωμα που άφησαν για εκείνον και τα αγαπημένα του πρόσωπα οι φανς του.

Δείτε επίσης: Κηδεία Βασίλη Καρρά: Τι ζήτησε η γυναίκα του την ώρα της ταφής του

σημείωμα Βασίλη Καρρά

Οι 2 πιο δυνατές στιγμές στην κηδεία! Το ουίσκι στο φέρετρο και ο σπαραγμός "Αδερφέ μου, που με αφήνεις;"

Όπως αποκάλυψε ο Ζαφείρης Μελάς την Πέμπτη 28/12 στο Πρωινό του ΑΝΤ1 όταν έγινε η σορός του μπήκε στο χώμα, ο κόσμος έφυγε από το νεκροταφείο και έμειναν πάνω από το μνήμα μονάχα η οικογένεια του και οι στενοί του φίλοι.

Δείτε επίσης την ηχηρή απουσία καλλιτέχνη στην κηδεία του!

Όλοι με κλάματα τραγούδησαν το αγαπημένο τραγούδι της συζύγου του (δείτε εδώ), ενώ υπήρξαν και άλλες δυο πολύ δυνατές στιγμές που τους έκαναν όλους να "λυγίσουν".

Η μια σύμφωνα με τον Χάρη Λεμπιδάκη ήταν όταν ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης πήρε ένα μπουκάλι ουίσκι και έσταξε πάνω στην κάσα του, ενώ η δεύτερη όταν ο αδερφός του έσκυψε πάνω από το φέρετρο και σπάραξε στο κλάμα λέγοντας «αδερφέ μου, πού με αφήνεις;».