Βασίλης Καρράς: «Όταν μπήκα μέσα με πήρε αγκαλιά, κλαίγαμε...» - Η τελευταία του συνάντηση με την Άντζελα Δημητρίου

«Μου είπε "σε περιμένω ρε καψούρα μου"»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Βασίλης Καρράς άφησε την τελευταίου πνοή ανήμερα των Χριστουγέννων και έκτοτε η εγχώρια showbiz βυθίστηκε στο πένθος και στη θλίψη. Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε στις 26 Δεκεμβρίου και πλήθος καλλιτεχνών βρέθηκαν εκεί για να τον αποχαιρετήσουν (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Ανάμεσά τους και η Άντζελα Δημητρίου, η οποία μίλησε την Πέμπτη 28/12 στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό. Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πώς ενημερώθηκε για την απώλειά του, ενώ αποκάλυψε και την συγκινητική τους στιγμή στην τελευταία τους συνάντηση.

Τι συνέβη στην τελευταία συνάντηση της Άντζελας Δημητρίου με τον Βασίλη Καρρά

«Πριν τρεις ημέρες ανέβηκα Θεσσαλονίκη για να κάνω Χριστούγεννα με φίλους και μαθαίνω ότι ο Βασίλης έφυγε. Με πήραν τα κλάματα, του έκανα ένα μικρό αφιέρωμα, του είπα το "Γέλα μου". Ήταν ένας άνθρωπος γελαστός, ένας άνθρωπος ο οποίος ήταν έξω καρδιά, ένας καλλιτέχνης που έλεγε "καλησπέρα και καλή βραδιά" κάθε φορά. Τον αγαπούσα πάρα πολύ και όταν έμαθα ότι ο Βασίλης έφυγε, δεν το πίστεψα. Ο Βασίλης δεν έφυγε, θα μείνει για πάντα. Δεν μπόρεσα να είμαι στην Καβάλα, γιατί δεν αισθανόμουν καλά. Αισθανόμουν ότι ήθελα να κοιμηθώ, να μη σκέφτομαι. Είδα την κόρη του, την γυναίκα του, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ (δείτε εδώ ποιος έλειπε από την εξόδιο ακολουθία του). Είναι μεγάλη απώλεια για τη νύχτα.

Με τον Βασίλη μιλάγαμε συνέχεια και πριν ένα μήνα είχαμε μιλήσει στο τηλέφωνο, μου είπε διάφορα επιφωνήματα που δεν μπορώ να τα πω, και του είπα ότι θα ανέβω Θεσσαλονίκη να τον δω. Μου είπε "σε περιμένω ρε καψούρα μου". Όταν πήγα και μπήκα μέσα με πήρε αγκαλιά, κλαίγαμε παρέα, τραγούδησα... Δεν πίστευα ότι θα φύγει. Ο Βασίλης που έκανε πλάκα, που τραγούδαγα τα κομμάτια του. Ακόμα και που είχε παχύνει λίγο έβλεπα έναν άρχοντα που τώρα πια δεν τον έχουμε. Εγώ θα λέω πάντα ότι ο Βασίλης είναι εδώ, δεν θα φύγει ποτέ. Θα σε αγαπάω για πάντα!», είπε χαρακτηριστικά.