Βασίλης Καρράς: Οι καλλιτέχνες που έδωσαν το παρόν στην εξόδιο ακολουθία του

"Κομμάτια" η Άντζελα Δημητρίου

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP/ Φωτογραφία αρχείου
NDP/ Φωτογραφία αρχείου

Τεράστια θλίψη έχει προκαλέσει σε ολόκληρο το πανελλήνιο η τραγική είδηση του θάνατο του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή, Βασίλη Καρρά. Ο λαμπρός καλλιτέχνης έφυγε από τη ζωή, προχθές, Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, Παραμονή Χριστουγέννων, μόλις σε ηλικία 70 ετών. άφησε την τελευταία του πνοή νικημένος από τον κορωνοϊό, ενώ έδινε μία σκληρή μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία δύο χρόνια.

Ολόκληρος ο κόσμος της ελληνικής showbiz έχει βυθιστεί στο πένθος, και ένας ένας ο κόσμος του πολιτισμού και της δημοσιότητας, τον αποχαιρετούν με το δικό του ξεχωριστό τρόπο (δείτε εδώ τα συγκινητικά του μηνύματα), ενώ παράλληλα και η δισκογραφική του εταιρεία (δείτε εδώ το συγκινητικό τους αντίο). Κάποιοι συνάδελφοί του έτυχε να εμφανίζονται σε νυχτερινά κέντρα και να τον αποχαιρετούν από τις πίστες με έναν πολύ ιδιαίτερο λόγο, ο καθένας τους (δείτε εδώ τα συγκινητικά τους "Αντίο" πάνω από τις πίστες).

Πριν από 7 μήνες περίπου εκείνος είχε κάνει, μάλιστα και τις τελευταίες του δηλώσεις στην κάμερα των τηλεοπτικών εκπομπών, που παρουσιάστηκαν από την πρωινή εκπομπή, "Πάμε Δανάη", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού Mega (δείτε εδώ τι είχε πει για την επιστροφή του στις πίστες). Αλλά κάτι τέτοιο τελικά, δυστυχώς δεν υλοποιήθηκε με αποτέλεσμα, σήμερα, Τρίτη 26 Δεκεμβρίου, να έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του, και να εκφωνείται και ο επικήδειός του, που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης (δείτε εδώ τι είπε ο άνθρωπος που τον εκφώνησε). Πολλά πρόσωπα, που τον γνώριζαν και τον εκτιμούσαν έδωσαν το παρόν.

Οι καλλιτέχνες που έδωσαν το παρόν στην κηδεία του Βασίλη Καρρά

Ένας από τους νέους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής, που τίμησε με την παρουσία του το σπουδαίο τραγουδοποιό, ήταν ο Πέτρος Ιακωβίδης. Ακόμη, και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, βρέθηκε εκεί για να αποχαιρετήσει το σπουδαίο ερμηνευτή, αλλά και Λένα Ζευγαρά. Από την Αθήνα μέχρι τη Θεσσαλονίκη ταξίδεψε και ο Γιάννης Ζουγανέλης, για να αποτίσει φόρο τιμής στο λαϊκό καλλιτέχνη.

Συντετριμμένη εμφανίστηκε στις τηλεοπτικές κάμερες η δημοφιλής τραγουδίστρια, Αντζελα Δημητρίου, «Τι να πω για τον Βασίλη; Τον γνώριζα από το 1980, ήταν ο καλύτερος άνθρωπος και η καλύτερη ψυχή. Θα τον αγαπάω πάντα, θα τον σκέφτομαι πάντα. Του αφιερώνω ένα τραγούδι που έχουμε πει μαζί, το "Θα σε νοιάζομαι". Συλλυπητήρια στην οικογένεια», είπε μάλιστα με σπασμένη φωνή.