Ελεονώρα Μελέτη - Αντίνοος Αλμπάνης: «Με αιφνιδίασες και δεν το περίμενα!» - Η αποκάλυψη του στο Mega Καλημέρα

«Στάθηκες απέναντί μου...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ελεονώρα Μελέτη - Αντίνοος Αλμπάνης: «Με αιφνιδίασες και δεν το περίμενα!» - Η αποκάλυψη του στο Mega Καλημέρα

Ο Αντίνοος Αλμπάνης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα, η οποία προβλήθηκε την Παρασκευή 29/12 με τον γνωστό ηθοποιό να μιλάει μεταξύ άλλων για την περιπέτεια της υγείας του με τον καρκίνο (δείτε εδώ την αποκάλυψή του για τις θεραπείες που έκανε).

Ο ηθοποιός από την ημέρα που αποφάσισε να μοιραστεί με τα μέσα τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο είδαμε να δίνει θάρρος και κουράγιο σε πολύ κόσμο, που έχει περάσει ή περνάει από αντίστοιχα δύσκολες στιγμές.

Μέσα μάλιστα από τις νέες δηλώσεις του ηθοποιού στην κάμερα της εκπομπής είδαμε την Ελεονώρα Μελέτη να ξαφνιάζεται πολύ ευχάριστα με την αποκάλυψή του για τον τρόπο, που η ίδια είχε διαχειριστεί το ζήτημα της υγείας του.

Τι αποκάλυψε ο Αντίνοος Αλμπάνης στον καναπέ του Mega Καλημέρα;

«Με την Ελεονώρα βρεθήκαμε το καλοκαίρι στην Πάρο, ένα απόγευμα σε ένα ωραίο εστιατόριο και χαιρετηθήκαμε. 'Ήθελα να της πω κάτι που δεν της το είπα, γιατί είναι από αυτά που έχουν μεγαλύτερη αξία να τα λες δημόσια. Στην πιο δύσκολη τηλεοπτική μου στιγμή, που επέλεξα να βγω και να μιλήσω για ένα προσωπικό ζήτημα, το έκανα στη δική σου εκπομπή και δεν το μετάνιωσα στιγμή. Δεν το μετάνιωσα γιατί στάθηκες απέναντί μου με πάρα πολλή αξιοπρέπεια, πάρα πολλή ανθρωπιά, ενώ θα μπορούσες να το εκμεταλλευτείς με κάθε τρόπο.

Θα μπορούσες να κιτρινίσεις την εκπομπή, να την κάνεις φτηνή και να λειτουργήσεις προς όφελος της τηλεθέασης κλπ κλπ. Και εσύ ήσουν απέναντί μου άνθρωπος. Για εμένα είσαι υπόδειγμα δημοσιογράφου, σε ευχαριστώ πολύ και θα είμαι αιώνια διαθέσιμος και ευγνώμων για σένα», είπε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε «Σε ευχαριστώ και με τιμάς ιδιαίτερα, δεν το περίμενα. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, με αιφνιδίασες και δεν το περίμενα».