Θάλεια Ματίκα για Τάσο Ιορδανίδη: «Έλεγα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να επενδύσω πάλι λάθος στη ζωή μου, στα 30»

Απίστευτη στιχομυθία ανάμεσα στο ζευγάρι

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Θάλεια Ματίκα για Τάσο Ιορδανίδη: «Έλεγα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να επενδύσω πάλι λάθος στη ζωή μου, στα 30»

Με γιορτινή διάθεση και απελευθερωμένοι από τα στεγανά μίας συνέντευξης, Τάσος Ιορδανίδης και Θάλεια Ματίκα τα είπαν... αλλιώς αυτή τη φορά. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής της εκπομπής «Μπαμπά-δες» στην ΕΡΤ υποδέχεται αύριο στις 30 Δεκεμβρίου τη σύζυγό του αυτή τη φορά, σε ένα γύρισμα που έγινε στο κρεβάτι του σπιτιού τους και σίγουρα θα συζητηθεί.

15 χρόνια είναι μαζί, παρόλα αυτά δεν φαίνεται να έχουν χάσει τη θετική διάθεση και το χιούμορ που τους διακρίνει από την πρώτη μέρα, χαρακτηριστικό ενός ερωτευμένου ζευγαριού. Σε αυτό το διάστημα έχουν αποκτήσει μία κόρη και έναν γιο, την Νάγια και τον Δάνο, ωστόσο αυτό φαίνεται πως τους έδεσε ακόμα περισσότερο, συν ότι τα τελευταία χρόνια έχουν συνεργαστεί άψογα και στο θέατρο. Ένα μικρό απόσπασμα από την απολαυστική συνάντηση του Τάσου Ιορδανίδη και της Θάλειας Ματίκα προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής 29 Δεκεβρίου από το Happy Day.

Δείτε επίσης: «Σ' ευχαριστώ για όλα και για πάντα!» - Βαρύ πένθος για τον Τάσο Ιορδανίδη

Τάσος Ιορδανίδης και Θάλεια Ματίκα σε απολαυστικούς διαλόγους

Τον «χορό» ξεκίνησε ο ηθοποιός από τη «Γη της Ελιάς», ρωτώντας με χιούμορ: «Πόσο τυχερή αισθάνεσαι που μ' έχεις γνωρίσει; Δεν νιώθεις καθημερινά ότι έχεις πέσει απ' τον 6ο, και έχεις σταθεί με το πόδι όρθιο;». Αλλά και η Θάλεια Ματίκα από την πλευρά της πέρασε στην αντεπίθεση: «Να σου πω, θυμάσαι πόσα χρόνια είμαστε μαζί; εσύ που θυμάσαι επετείους, γιατί εγώ δεν τα θυμάμαι αυτά».

Δεν έλειψαν και οι αποκαλύψεις για την πρώτη περίοδο της γνωριμίας τους με την ηθοποιό να λέει: «Είσαι τέσσερα χρόνια μικρότερός μου. Σε γνωρίζω στα 30 μου και ήσουν 26. Όταν σε πρωτοείδα, δεν ένιωσα τίποτα απολύτως, λέω δεν υπάρχει περίπτωση να επενδύσω πάλι λάθος στη ζωή μου στα 30. Είναι ένα κομβικό σημείο στη ζωή μίας γυναίκας και πρέπει να πάρω τις σοβαρές αποφάσεις που πρέπει να πάρει μια γυναίκα στα 30», ενώ κατέληξε με περιπαικτική διάθεση: «Ήσουν στα ντουζένια σου, στα καλύτερά σου. Κρίμα που σε πήρα μικρό και δεν σε χάρηκε το γυναικείο φύλο περισσότερο. Τώρα ξέρεις πώς θα περνούσες; Υπέροχα. Τώρα θα πρέπει να κρυφτείς, δεν μπορείς να βγεις έξω και να το γευτείς».