Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Ζήτησα για δώρο από τον Άγιο Βασίλη ένα μωρό με την Ιλάειρα»

Η αποκάλυψη για το μωρό που περιμένουν

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Ζήτησα για δώρο από τον Άγιο Βασίλη ένα μωρό με την Ιλάειρα»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» παραχώρησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, μιλώντας μεταξύ άλλων για την ευχάριστη είδηση της εγκυμοσύνης της συζύγου του, Ιλάειρας Ζήση, αλλά και για τα επαγγελματικά του σχέδια για την επόμενη χρονιά. Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης εμφανίστηκε πολύ ευδιάθετος σε ζωντανή σύνδεση με το πρωινό του Open, παίζοντας στο πιάνο το γιορτινό τραγούδι «Ρούντολφ το ελαφάκι», και κάνοντας χιούμορ με την παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη και τα υπόλοιπα μέλη του πάνελ.

Με δεδομένο ότι ακόμα η αγαπημένη του βρίσκεται στους πρώτους μήνες, δεν θέλει να την αποχωριστεί, γι' αυτό και φέτος τα Χριστούγεννα δεν έκαναν κάποιο ταξίδι. Αντιθέτως ανέλαβε τη μαγειρική, ετοιμάζοντας παραδοσιακές σπεσιαλιτέ της Κύπρου για να αποχαιρετήσει πιο γλυκά το 2023. Κάνοντας τον απολογισμό του ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ανέφερε: «Ήταν μια χρονιά που δεν θα την ξεχάσω ποτέ και από την καλή και από την ανάποδη. Κρατάω αυτήν την πολύ μεγάλη μετάβαση, που άφησα τα πάντα μετά από 15 χρόνια και άλλαξα σελίδα, άνοιξα καινούριο κεφάλαιο εδώ στην Κύπρο. Η πατρίδα μου με έχει αγκαλιάσει και ευχαριστώ ταπεινά γι' αυτή την αγάπη».

Αμέσως μετά δήλωσε συγκινημένος για την άτυχη εγκυμοσύνη που είχαν: «Αφήνω σίγουρα όμως κάποιες πολύ δύσκολες στιγμές προσωπικές, όπως το μωράκι που χάσαμε, που νομίζω ότι θα το κουβαλάμε πάντα μαζί μας, αλλά περιμένουμε πώς και πώς να μας ξαναχαρίσει ο Θεός ένα τέτοιο μεγάλο δώρο και αυτό είναι που ζήτησα από τον Άγιο Βασίλη. Προσευχόμαστε».

Δείτε επίσης: Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Υπάρχει μία αγωνία, επειδή είχαμε μία δυσάρεστη εμπειρία...» - Η εξομολόγηση για την εγκυμοσύνη της Ιλάειρας

Ξεκινάει δική του εκπομπή ο Μαυρίκιος Μαυρικίου

Παράλληλα μίλησε για την πιο γλυκιά Πρωτοχρονιά, εκείνη πριν από δύο χρόνια που έκανε πρόταση γάμου στην Ιλάειρα στην Αράχωβα, ενώ αποκάλυψε και τα δώρα που αντάλλαξαν ήδη για φέτος: «Ζήτησε στιγμές μπροστά στο τζάκι μας, με ζεστή σοκολάτα γιατί δεν μας λείπει κάτι, αλλά λίγο παραπάνω χρόνος. Το δώρο που μου έκανε εκείνη το ξέρετε, και μόνο που ήρθε στη ζωή μου η Ιλάειρα ήταν δώρο, τα ανέτρεψε όλα. Είναι ο λόγος που άφησα την Ελλάδα για μια πιο ήσυχη ζωή. Άλλαξα απόψεις, αντιλήψεις, ηρέμησα, άφησα πίσω μου την τοξικότητα. Μόνο η Ιλάειρα θα μπορούσε να το καταφέρει». Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκάλυψε επιπλέον ότι στις 7 Ιανουαρίου κάνει πρεμιέρα με δική του εκπομπή που θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις με ανθρώπους του χώρου, σπουδαίους συνθέτες και τραγουδιστές.