Χριστίνα Παππά: Με αποκαλυπτικό βελουτέ σορτσάκι και over the knee μπότες - ''Πανικός'' με την εμφάνισή της στο πάρτι για τη γιορτή της

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Χριστίνα Παππά και η οικογένειά της τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων τις πέρασαν μαζί, καθώς η γνωστή ηθοποιός - επιχειρηματίας είχε παράλληλα και την ονομαστική της εορτή οργανώνοντας ένα πάρτι για τους αγαπημένους της.

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε την Χριστίνα Παππά στο Peninsula Restaurant εκεί όπου βρέθηκε σε γιορτινό mood με τη μητέρα της, τον γιο της, Δημήτρη Παππά και τη νύφη της, Άννα Μπεζάν μεταξύ άλλων καλεσμένων.

Φωτογραφίες από το πάρτι για την ονοματική γιορτή της Χριστίνας Παππά

Η εορτάζουσα επέλεξε να φορέσει πράσινο velvet σετ με μαύρο καλσόν και ψηλές μπότες με την ίδια κατά τη διάρκεια της βραδιάς να παίρνει το μικρόφωνο ερμηνεύοντας κάποια κομμάτια στους καλεσμένους της (δείτε εδώ πόσο έχε μεγαλώσει η εγγονή της).

Χριστίνα Παππά - Γιορτή
Χριστίνα Παππά - Μπεζάν - Παππάς
Χριστίνα Παππά - Μητέρα

Το ξέσπασμά της στα επικριτικά σχόλια

«Επειδή διαβάζω τα σχόλια σας τώρα, που ταξιδεύω, θέλω να σας πω, ναι έχω μεγαλώσει, ναι είμαι 100 χρονών, ναι έχω κυτταρίτιδα, ναι έχω παχάκια, ναι έχω κοιλιά, ποτέ δεν ασχολήθηκα αν είμαι όμορφη ή άσχημη και ούτε και με ενδιαφέρει, ζω την κάθε στιγμή μου σαν να είναι η τελευταία. Έχω μία υπέροχη καρδιά, μια αγνή ψυχή, βρίσκω πάντα το καλό και το θετικό, δεν κακολογώ ποτέ κανέναν.

Τώρα αν εσείς ασχολείστε, αν υπάρχουν χοντρές γυναίκες, που το θεωρώ ντροπή, γιατί κάθε γυναίκα έχει την προσωπικότητά της και ο κάθε άνθρωπος, εσείς οι λίγοι, που είστε μετρημένοι στα δάχτυλα, που δεν έχετε να ασχοληθείτε με κάτι άλλο, αλλά με τις ζωές των άλλων και κάθεστε για να κρίνετε και να γράψετε μόνο ένα κακό σχόλιο, ειλικρινά σας λυπάμαι!

Συμβουλή, κάντε λίγο σεξ παραπάνω μπας και ξελαμπικάρει το μυαλουδάκι σας. Από εκεί και πέρα τι να πω; Όταν έχεις καλή ψυχή αγάπη μου γλυκιά και δεν κακολογείς, περνάς πάντα ωραία και εγώ θα ζω τη στιγμή μου κάθε μέρα! Αυτά, φιλάκια πολλά», είχε γράψει η Χριστίνα Παππά πριν από δύο μήνες σε ανάρτησή της στο Tik Tok.