Κατερίνα Στικούδη: «Τις μέρες αυτές που ακούγεται πολύ ο Βασίλης Καρράς, είναι τόσο στενάχωρη...» - Δεκάδες αρνητικά σχόλια κάτω από το βίντεο της εγκυμονούσας

Έγινε στόχος για άλλη μία φορά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Κατερίνα Στικούδη δημοσιεύει καθημερινά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok βίντεο από την προσωπική της ζωή, προωθώντας παράλληλα και το ολοκαίνουριο τραγούδι της. Πρόκειται, όμως, για μία πλατφόρμα η οποία είναι από τις πιο "σκληρές", καθώς πολλοί είναι εκείνοι που πίσω από την ανωνυμία τους βρίσκουν ευκαιρία να "κράξουν" οτιδήποτε πετάγεται στις οθόνες τους.

Η τραγουδίστρια, λοιπόν, το τελευταίο διάστημα έχει δεχθεί πολύ έντονα σχόλια, ακόμη και για την εγκυμοσύνη της, με ορισμένους να μιλούν για τα κιλά που έχει πάρει (δείτε εδώ), ενώ πολλά είναι και τα πικρόχολα σχόλια για τη μουσική της.

Το βίντεο της Κατερίνας Στικούδη και τα αρνητικά σχόλια που ακολούθησαν

Τις προάλλες, για παράδειγμα, δημοσίευσε ένα βίντεο όπου έτρωγε γλυκό, μετά από τη λιγούρα που την έπιασε, με το κομμάτι της να ακούγεται από πίσω και κάποιοι δήλωσαν πως ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες που ο κόσμος πενθεί για τον Βασίλη Καρρά (δείτε εδώ το ανεκπλήρωτο τάμα του) δεν θα έπρεπε να ακούγονται τέτοια.

Στικούδη αρνητικά σχόλια

Στικούδη αρνητικά σχόλια Tik Tok

Η απάντησή της

«Στις αρνητικές κριτικές η Κατερίνα με εμψυχώνει όχι εγώ εκείνη. Εκείνη έχει συνηθίσει από τις αρνητικές κριτικές και μου λέει άμα δεις κάτι μην στεναχωρηθείς, γιατί μουσική κάνουμε. Γενικά δεν ιδρώνει το αυτί μας», είπε ο Βαγγέλης Σερίφης.

«Δεν έχω να απαντήσω τίποτα αλήθεια. Πρόωρη σύνταξη δεν πρόκειται να πάρω. Το ότι δε σβήνω τα σχόλια κάτι σημαίνει. Άρα δε με ενοχλεί τίποτα. Αφήνω εκεί τα σαπίλα να φαίνεται να τη βλέπουμε, πως σκεφτόμαστε τι άνθρωποι είμαστε», είπε η Κατερίνα Στικούδη.