Έλενα Τοπαλίδου: «Ανεξήγητο!» - Στη φόρα νέα αποκαλύπτική φωτογραφία από το γάμο της με τον Νίκο Κουρή

Το τρελό γλέντι και οι έντονες χορευτικές κινήσεις

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Έλενα Τοπαλίδου και ο Νίκος Κουρής πριν από λίγες ημέρες εκπλήρωσαν τη μεγάλη τους επιθυμία να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου μετά από 18 χρόνια σχέσης και την απόκτηση του μοναχογιού τους, Πέτρου (δείτε τον εδώ).

Τα σχόλια μετά το μυστήριο και το πάρτι που ακολούθησε πολλά και διαφορετικά. Δεν ήταν μάλιστα λίγοι εκείνοι, που αντέδρασαν με την χορευτική κίνηση της νύφης μέσα στην εκκλησία (δείτε εδώ την απάντηση που έδωσε σε όλους αυτούς η Τοπαλίδου).

Τις επόμενες ημέρες μετά το γάμο το ζευγάρι συλλέγει και δημοσιεύει και άλλες φωτογραφίες από τον χορό που έριξαν με τους καλεσμένους τους. Οι κινήσεις και οι φιγούρες της νύφης και του γαμπρού παραμένουν εντυπωσιακές με την Έλενα Τοπαλίδου ως χορογράφος να ''τρολάρει'' με αναρτήσεις στο instagram τον αγαπημένο της.

Τα σχόλια της Έλενας Τοπαλίδου για τις χορευτικές κινήσεις του Νίκου Κουρή

Νίκος Κουρής - Γάμος
Τοπαλίδου - Κουρής - Γάμος - Φιγούρες

Οι αντιδράσεις για την χορευτική κίνηση της νύφης στο μυστήριο

Η κίνησή της νύφης προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, αφού στα πάνελ των πρωινών εκπομπών υπήρξε μεγάλη συζήτηση γύρω από το συγκεκριμένο θέμα. Στο Πρωινό, μάλιστα, έγινε λόγος περί ασέβειας.

«Είναι ασέβεια στον χώρο. Δεν είναι σε πίστα νυχτερινού κέντρου... Εκκλησία είναι. Θα μπορούσε να επιδείξει εγκράτεια στις επιθυμίες της και λίγο αργότερα θα κατέβαινε από αυτό το κατώφλι της εκκλησίας, θα πήγαινε στο νυχτερινό κέντρο, όπως και το έκανε. Μην τα κάνουμε όλα ίσιωμα βρε παιδιά», είπε συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα.

«Έλα ρε συ τώρα. Πιστεύετε ότι είναι ασέβεια αυτό και δεν είναι άλλα που συμβαίνουν στους γάμους; Που λένε "θες να πούμε τις μισές ευχές, γιατί αλλάζει η χρέωση;". Δεν με δυσαρεστεί καθόλου αυτή η εικόνα. Αλήθεια το λέω. Εκείνη την ώρα της ήρθε να εκδηλώσει έτσι την χαρά της για ένα δευτερόλεπτο και επιμένω ότι δείχνουν σεβασμό», σχολίασε τότε ο Βαγγέλης Περρής.

«Είναι μέσα στο ναό, είναι λίγο βαρύ το σκηνικό...», σημείωσε ο Γιώργος Λιάγκας στη συνέχεια και η δημοσιογράφος δήλωσε ξανά: «Εκεί μέσα υπάρχουν εικόνες με τάματα ανθρώπων... και εκεί μπροστά βλέπουμε μία γυναίκα να κάνει χορευτικές φιγούρες. Δεν μου αρέσει αυτό. Μου χαλάει την αισθητική. Θεωρώ ότι είναι ασέβεια. Είναι θέμα αισθητικής, δεν έχουμε όλοι την ίδια αισθητική», με την Ελένη Βουλγαράκη να εκνευρίζεται από αυτά που άκουγε ζητώντας να προχωρήσουν στο επόμενο θέμα.

Στο Happy Day, από την άλλη πλευρά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μιμήθηκε την νύφη και έκανε με την σειρά της τη δική της φιγούρα, ενώ την μιμήθηκε και η Δανάη Μπάρκα στην εκπομπή της στο MEGA.

Τσιμτσιλή πιρουέτα Τοπαλίδου