Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Για εμένα ήταν περίεργη χρονιά το 2023!» - Το μοντέλο ''έσπασε'' τη σιωπή της για τις άγνωστες στιγμές που ''λύγισε''

Τι της συνέβη;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Για εμένα ήταν περίεργη χρονιά το 2023!» - Το μοντέλο ''έσπασε'' τη σιωπή της για τις άγνωστες στιγμές που ''λύγισε''

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν καλεσμένη την Παρασκευή 29/12 στο πλατό της εκπομπής Breakfast at star με το γνωστό μοντέλο να μιλάει μεταξύ άλλων για την χρονιά που αναμένεται να φύγει σε λίγες ημέρες αλλά και για το νέο έτος και τις φιλοδοξίες της.

Μέσα από όσα αποκάλυψε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου άφησε να εννοηθεί, πως είναι ευγνώμων για όσα έζησε τη φετινή χρονιά σε κάθε περίπτωση όμως αυτό δε σημαίνει πως και το 2023 δεν είχε δύσκολες στιγμές και έντονες προκλήσεις για εκείνη (δείτε εδώ την αποκάλυψή της για το τηλεοπτικό της μέλλον).

Η αποκάλυψη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το 2023

«Για εμένα ήταν περίεργη χρονιά το 2023 με πάρα πολλές αλλαγές και με πολλή σκέψη. Εγώ την έκανα και τη λίστα μου φέτος, την κάνω για όλα τη λίστα μου, τα ξεχώρισα πολύ τα πράγματα. Έρχεται μια καινούργια χρονιά το 2024 οπότε μπορώ να πω ότι μου έχει φερθεί πάρα πολύ καλά αυτός ο χρόνος», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η σπάνια εξομολόγηση για τον σύντροφό της

«Στολίσαμε στο σπίτι μετά από δυο χρόνια. Δεν στόλιζα γιατί βαριόμουν. Πολλά στολίδια, πολλή σκόνη, όλο σκουπίζεις. Μένω μόνη μου. Το επόμενο βήμα με τον σύντροφο μου το έχουμε κάνει, το έχουμε φέρει πίσω.... Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Δεν έχει κλείσει για εμένα ο γάμος, φαντάζομαι και για τον σύντροφό μου. Θα δεχόμουν δεύτερη πρόταση γάμου, και τρίτη και τέταρτη και δεν ξέρεις με ποιον. Σήμερα ξύπνησα 05:30 το πρωί.

Έπρεπε να φύγω και να είναι το σπίτι καθαρό. Όταν είχα παντρευτεί δεν μέναμε καν στην ίδια Ήπειρο. Θα είχα ενδιαφέρον αν ξαναπαντρευόμασταν να συνεχίζαμε να μένουμε χώρια. Δεν μένουμε καθόλου κοντά», είχε πει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πριν από λίγες ημέρες στην κάμερα του Happy Day (δείτε το δέντρο της).