Διονύσης Σχοινάς: «Πώς είναι να ποθείς και να θες να πας στο κρεβάτι;» - Η άβολη ερώτηση του Λιάγκα για την ερωτική ζωή του με την Καίτη Γαρμπή

Η απάντηση του τραγουδιστή στο Πρωινό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Διονύσης Σχοινάς: «Πώς είναι να ποθείς και να θες να πας στο κρεβάτι;» - Η άβολη ερώτηση του Λιάγκα για την ερωτική ζωή του με την Καίτη Γαρμπή

Ο Διονύσης Σχοινάς ήταν καλεσμένος την Παρασκευή 29/12 στο Πρωινό με τον τραγουδιστή να παραχωρεί μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη αναφορικά με τα επαγγελματικά του σχέδια, την οικογένειά του και φυσικά τη μεγάλη του αγάπη την Καίτη Γαρμπή.

Το ζευγάρι πορεύεται μαζί στη ζωή εδώ και πολλά χρόνια έχοντας μάλιστα αποκτήσει μαζί και έναν γιο, τον Δημήτρη Σχοινά, ο οποίος αποτελεί κατά κοινή ομολογία ''κλώνο'' του πατέρα του, Διονύση Σχοινά.

Σε ερώτηση λοιπόν του Γιώργου Λιάγκα σχετικά με το πως γίνεται ένα ζευγάρι να έχει έντονη ερωτική ζωή μετά από 25 χρόνια σχέσης ο Σχοινάς έδωσε την απάντησή του μιας και ζει αυτήν την πραγματικότητα με τη σύζυγό του, Καίτη Γαρμπή (δείτε εδώ τον άγνωστο χωρισμό του ζευγαριού).

Η ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα για την ερωτική ζωή του Σχοινά με τη Γαρμπή

«Πώς είναι να είσαι ερωτευμένος και να ποθείς τον άλλον σεξουαλικά και να θες να τον άλλον να τον πας στο κρεβάτι; Πώς γίνεται αυτό μετά από 25 χρόνια;», ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας τον τραγουδιστή.

«Γίνεται όταν δεν είσαι όλη τη μέρα μαζί με τον άλλον. Δεν γίνεται να είσαι συνέχεια με τον άλλον, πρέπει να μου λείπεις. Δεν θεωρούμε δεδομένο τον άλλον και δεν είμαστε όλη τη μέρα μαζί. Θα πάω στα φιλαράκια μου, θα πάω στην Επίδαυρο και θα κάτσω μία, δύο μέρες μόνος μου και να ψαρέψω με τα φιλαράκια μου. Είναι γκομενικό ακόμα το πράγμα, δεν είναι γάμος. Δόξα τω θεώ τη θέλω και με θέλει τρελά», απάντησε ο Διονύσης Σχοινάς.