Μαίρη Συνατσάκη: Το νέο δημόσιο σχόλιο του πρώην συντρόφου της, Σπύρου Χατζηαγγελάκη - ''Βροχή'' οι αντιδράσεις του κόσμου

Οι σχέσεις του πρώην ζευγαριού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαίρη Συνατσάκη έκλεισε τα 39 της χρόνια την Πέμπτη 28/12 με τη γνωστή influencer να γιορτάζει την ιδιαίτερη αυτή ημέρα μαζί με αγαπημένα της πρόσωπα και φυσικά στο πλευρό της μονάκριβης και αγαπημένης της κόρης, Ολίβιας.

Μάλιστα η Μαίρη δημοσίευσε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με την τούρτα της και τα 39 κεράκια, καθώς παράλληλα έγραψε μερικά λόγια και σκέψεις για για τη ζωή και τις εμπειρίες της λίγο πριν γίνει 40 ετών.

Τα σχόλια κάτω από το post, όπως ήταν φυσικό έπεσαν ''βροχή'' για την αγαπημένη Μαίρη Συνατσάκη με τον πρώην σύντροφό της, Σπύρο Χατζηαγγελάκη να της εύχεται μεταξύ άλλων δημόσια ''Χρόνια Πολλά!'' με το κοινό να κατακλύζει το σχόλιο του με πολλά likes (δείτε και το άλλο σχόλιο του Χατζηαγγελάκη στη Συνατσάκη με το χωρισμό τους).

Το νέο σχόλιο της Σπύρου Χατζηαγγελάκη σε φωτογραφία της Μαίρης Συνατσάκη

«39 ή 38+1 γιατί αυτός ο χρόνος κύλησε με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο από οποιονδήποτε άλλο στη ζωή. Ένιωσα στο πετσί μου κάθε δευτερόλεπτο του (και τα 31.536.000) (τόσα είναι) και ταυτόχρονα αισθάνομαι πως κράτησε όσο μια ανάσα. Όσα έμαθα, οσοι έμειναν, όσα έγιναν είναι το +1 μου… σας ευχαριστώ για τις ευχές που μου στέλνετε και είναι πια τόσο προσωπικές και καθόλου τυπικές. Είναι παντοτινά συγκινητικό [η δημιουργία τούρτα υπερπαραγωγή είναι και φέτος εξ’ολοκλήρου έμπνευση της @adalivitsanou για να μου υπενθυμίζει ότι ακόμη και ιγκλού να μετακομίσω είναι οκ! Home is where the heart is)», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη.

«Χρονια πολλά Μαιρούλα!», απάντησε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Συνατσάκη - Χατζηαγγελάκης - Σχόλιο

Η εξομολόγηση του ηθοποιού για την επικοινωνία τους μετά τη γέννηση της Ολίβιας

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο παρελθόν στο Mega Καλημέρα είχε απαντήσει για την σχέση του με την πρώην σύντροφό του και τα δημοσιεύματα που τους αφορούσαν και τον είχαν ενοχλήσει ιδιαίτερα, λέγοντας τα εξής:

«Έχουμε μιλήσει με την Μαίρη για το παιδί, ήμουν έτσι με όλες τις σχέσεις μου. Με ενόχλησε που έλεγαν ότι έγινα γνωστός λόγω της Μαίρης, αλλά δεν ήταν πολύ λάθος».