Θανάσης Βισκαδουράκης: «Υπερασπίστηκα συναδέλφους και έμεινα και χωρίς δουλειά...» - Η εξομολόγηση του για την πολιτική και την τηλεόραση

«Είναι σαχλαμάρα η κοινωνία μας....»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ
NDP PHOTO/ ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο Θανάσης Βισκαδουράκης στην εκπομπή Breakfast@star το πρωί της Παρασκευής 29/12. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την πολιτική, την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας αλλά και για την τηλεόραση.

Υπενθυμίζουμε ότι, πριν απο μερικούς μήνες, κατα τη διάκρεια της επέλασης της κακοκαιρίας Daniel που είχε ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν σπίτια και μεγάλες εκτάσεις οικοπέδων, το πατρικό της συζύγου του, Κατερίνας, καταστράφηκε ολοσχερώς (δείτε εδώ τις σκοκαριστικές εικόνες).

Οι δηλώσεις του Θανάση Βισκαδουράκη

«Από νέο παιδί υπερασπίστηκα συναδέλφους και έμεινα και χωρίς δουλειά, αλλά κοιμόμουν ήσυχα. Φοβάμι στην πολιτκή μην γίνει καμία στραβή και το πω... Με ενοχλεί που παίζουν με τις λέξεις. Το ουσιαστικό ποιο είναι; Βλέπουμε ότι κατρακυλάμε προς τον βόθρο, προς την μαυρίλα. Είδα πρόσφατα την καταστροφή στο χωριό της γυναίκας μου, δύο η ώρα τη νύχτα που κοιμόμασταν με την γυναίκα μου και σπάνε τα φράγματα, ανέβαινε το νερό και σε έξι ώρες δεν υπήρχε το σπίτι...» είπε αρχικά ο ηθοποιός.

«Αν είναι σήμερα σαχλαμάρα η τηλεόραση, είναι σαχλαμάρα η κοινωνία μας. Σε ένα καζάνι βράζουμε όλοι ρε παιδιά! Δηλαδή τι να πω ότι ο Θανάσης είναι καλύτερος; Όχι!» ανέφερε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του για την απώλεια του πρώτου του παιδιού

Πριν απο μερικές μέρες ο ηθοποιός είχε μιλήσει στην εκπομπή "Στούντιο 4", για πρώτη φορά, για το δυσάρεστο περιστατικό, που συνέβη σε εκείνον και τη σύζυγό του, όταν έχασαν το πρώτο τους παιδί.

«Θα σας πω κάτι που δεν το 'χω πει ποτέ στην τηλεόραση, το πρώτο παιδί το χάσαμε με την Κατερίνα. Εγώ πρωτόγνωρα συναισθήματα, η γυναίκα μου να κλαίει. Είμαστε σε πολύ γνωστό μαιευτήριο και κατεβαίνει ένας Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θυμάμαι το όνομά του, αλλά ήταν γιατρός, ανοίγει μία εφημερίδα και με βλέπει αφίσα, "ο Θανάσης Βισκαδουράκης περιμένει το πρώτο του παιδί..." Και εμείς είχαμε μόλις "χάσει" το παιδί.

Κάνει έτσι ο υπουργός, με κοιτάζει και μου λέει, "εσύ είσαι;" Του λέω, "ναι, αλλά πρέπει να βγω έξω", και όλοι να θέλουν να υπογράψω αυτόγραφα και να μου ευχηθούν "να ζήσει". Το μόνο που τον παρακάλεσα ήταν "να φυγαδεύστε τη γυναίκα μου με ένα αυτοκίνητο κι εγώ θα βγω από την άλλη πόρτα".

Βγήκα έξω και τους είπα, "σας ευχαριστούμε πολύ, όλα πήγαν πολύ καλά, η Κατερίνα είναι μια χαρά". Αλλά αυτός είναι ηθοποιός και έτσι επιβιώνεις. Η Κατερίνα ήταν σε πολύ δύσκολη θέση, εγώ δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω όλο αυτό. Για τις γυναίκες είναι πάρα πολύ δύσκολο, νιώθουν ότι απέτυχαν», εξιστόρησε ο δημοφιλής ηθοποιός για την απώλεια του παιδιού του.