Μιχάλης Τσαουσόπουλος: Αυτή είναι η 4,5 ετών κόρη του - Η σπάνια έξοδος με τη σύζυγό του στο κέντρο της Αθήνας

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος έχει επιλέξει να απασχολεί όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας του μέσα από τη μουσική και τις ραδιοφωνικές εκπομπές, που παρουσιάζει με επιτυχία - με την προσωπική του ζωή και την οικογένειά του να αποτελούν ένα ξεχωριστό πολύ δικό του κομμάτι.

Ο λόγος για την κόρη που έχει αποκτήσει ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος με την event manager, Φραντζέσκα Παραρά την 4,5 ετών Μαίρη. Πρόσφατα μάλιστα ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr τους απαθανάτισε όλους μαζί σε μια σπάνια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας.

Δείτε επίσης: Μιχάλης Τσαουσόπουλος για Τζούμα: - «Είναι σαν αυτά που λέμε στις παρέες...»

Η βόλτα του Μιχάλη Τσαουσόπουλου με την κόρη και τη σύζυγό του

Η Φραντζέσκα Παραρά κρατάει από χέρι την κορούλα της, όσο διασχίζουν κεντρικό δρόμο με τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο να ακολουθεί μαζί τους - λίγο πιο πίσω ντυμένος στα μαύρα με χακί πουκάμισο.

Μιχάλης Τσαουσόπουλος - Κόρη - Σύζυγος
Μιχάλης Τσαουσόπουλος - Οικογένεια - Βόλτα

Λίγα λόγια τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο

  • Γεννήθηκε το 1953 στα Ταμπούρια, μία συνοικία του Πειραιά.
  • Αποφοίτησε το 1971 από το ιδιωτικό γυμνάσιο Στέγκα. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν επιμελήθηκε διάφορες ραδιοφωνικές εκπομπές χωρίς την τυπική έγκριση της κρατικής ραδιοφωνίας, κάτι για το οποίο κατηγορήθηκε.
  • Συνέχισε στους ιδιωτικούς ραδιοσταθμούς Αθήνα 9.84, ANT1 Radio, POP FM[εκκρεμεί παραπομπή] και Kiss 92.9, ενώ το 1999 δημιούργησε το Radio DJ (μετέπειτα Athens DeeJay), για λογαριασμό του Ομίλου Αττικές Εκδόσεις στον οποίο εργάζεται ως γενικός διευθυντής.
  • Στην αρχή της δεκαετίας του 1990 αντέγραψε μια παλιότερη ιδέα του Νίκου Μαστοράκη μετατρέποντάς την σε ζωντανό τηλεοπτικό σόου, την εκπομπή ΝΑΙ ή ΟΧΙ του ΑΝΤ1, στην οποία διαγωνίζονταν πολίτες σε πλατείες γειτονιών της Αθήνας αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδος, με έπαθλο 5.000 δραχμών.
  • Θεωρείται ιδιαίτερα αγαπητός και δημοφιλής. Τα τελευταία χρόνια είναι υπεύθυνος της πρωινής εκπομπής Breakfast στα FM από τον Athens DeeJay, έχοντας σαν άμεση συνεργάτιδα τη Μαρία Ένεζλη.

Πηγή: Wikipedia