Βρισηίδα Ανδριώτου – Σπύρος Μαρτίκας: Δείτε πού πέρασαν τα Χριστούγεννα

Φουλ ερωτευμένοι

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Ζότος
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Ζότος

Τελικά όποιος χάνει στο... Survivor, κερδίζει στην αγάπη θα μπορούσαμε να πούμε. Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας μπορεί να μην κέρδισαν το τελικό έπαθλο στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, όπου γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν, αλλά κέρδισαν κάτι πολύ πιο σημαντικό: Μία αγάπη που κρατάει μέχρι σήμερα και γιορτάζει εντός κι εκτός συνόρων. Το ζευγάρι είναι αχώριστο μετά τις δύο συμμετοχές του στο Survivor, έχοντας ταξιδέψει μόλις τους τελευταίους μήνες στη Θεσσαλονίκη, την Πάρο και τη Μύκονο.

Τα πρόσφατα Χριστούγεννα δεν θα μπορούσαν να τους βρουν στην Αθήνα. Με αφορμή την εορταστική περίοδο, Σπύρος και Βρισηίδα μπόρεσαν να χαρούν λίγες στιγμές μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις. Έτσι πήραν το πρώτο αεροπλάνο και έφτασαν μέχρι τη Γαλλία, όπου πέρασαν μέρος των διακοπών τους. Στο Στρασβούργο συγκεκριμένα τους συνάντησε ο φακός του youweekly.gr, σε άκρως τρυφερά στιγμιότυπα μπροστά στο στολισμένο καρουζέλ και σε πάγκους εμπνευσμένους από το ζαχαρένιο σπίτι στο παραμύθι «Χάνσελ και Γκρέτελ».

Δείτε επίσης: «Θέλω η πρόταση να είναι...» - Η αποκάλυψη της Βρισηίδας Ανδριώτου για τον γάμο της με τον Σπύρο Μαρτίκα

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου στο Στρασβούργο
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Ζότος

Τι δήλωναν Βρισηίδα και Σπύρος για το ενδεχόμενο ενός γάμου

Λιώνουν από έρωτα, ενώ δεν λείπουν και τα πειράγματα ανάμεσα στους δύο ερωτευμένους που φιλιούνται και αγκαλιάζονται με φόντο το γιορτινό τοπίο. Η νέα χρονιά θα τους βρει αγκαλιασμένους, με πολλούς να βλέπουν στο μέλλον και... κουφέτα, αν και μέχρι στιγμής εκείνοι χαίρονται τη σχέση τους χωρίς να ανησυχούν για το επόμενο βήμα, αφού ήδη συγκατοικούν σε νέο σπίτι που έχουν δημιουργήσει στον Πειραιά.

Μιλώντας στο YOU δεν είχαν αποκλείσει το ενδεχόμενο του γάμου, με τον Σπύρο να κάνει πλάκα λέγοντας πως είναι μονόδρομος, αφού τους έχει γνωρίσει όλη η Ελλάδα ως ζευγάρι. «Είχα την εντύπωση ότι θα πορευόμουν μόνος μου. Πού να το φανταστώ; Αλλά η σχέση που έχουμε τώρα δεν συγκρίνεται με τίποτα και δεν την αλλάζω, έχει αξία ανεκτίμητη», έλεγε χαρακτηριστικά ο φαρμακοποιός και τη σύντροφό του να συμπληρώνει ότι ούτε εκείνη περίμενε να γνωρίσει τον έρωτα στο Survivor.

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου στο Στρασβούργο
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Ζότος