«Θέλω η πρόταση να είναι...» - Η αποκάλυψη της Βρισηίδας Ανδριώτου για τον γάμο της με τον Σπύρο Μαρτίκα

«Δεν περιμένω πώς και πώς τη βέρα»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Καλεσμένοι στην εκπομπή Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από την δική σου, βρέθηκαν η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας, ένα από τα πολύ αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Η πρώην πάικτρια του Survivor, αποκάλυψε τον τρόπο που θα ήθελε να της κάνει ο αγαπημένος της πρόταση γάμου.

Στην ίδια εκπομπή ήταν μαζί και ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Ο επιχειρηματίας, προχώρησε σε μία τρυφερή εξομολόγηση στο πλατό, για την αγαπημένη του. «Είμαστε πέντε χρόνια μαζί. Όταν άνοιξα το πρώτο μαγαζί μου, δούλευε στη διπλανή καφετέρια. Την πρώτη μέρα που μπήκα στο μαγαζί για να ξεκινήσουμε τις εργασίες, μου έφερε τον καφέ μου και την είδα, από τότε είπα ότι...» (δείτε εδώ το βίντεο).

Οι δηλώσεις της Βρισηίδας Ανδριώτου

«Θα δούμε πότε θα γίνε ο γάμος. Δεν περιμένω πώς και πώς τη βέρα. Δεν μου έχει κάνει ακόμα πρόταση γάμου. Θέλω η πρόταση γάμου να είναι τυπική, να έχει γονατίσει, να μου τα έχει ετοιμάσει όλα και να είμαστε μια χαρά» είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου στον Μάρκο Σεφερλή.

Η αποκάλυψή της Βρισηίδας Ανδριώτου για τα μήνυματα μυνήματα που δέχεται ο Σπύρος Μαρτίκας

Πριν απο λίγο καιρό το ζευγάρι βρέθηκε καλεσμένο στην εκπομπή Οδός Ζαρίφη 2. Η Βρισηίδα Ανδριώτου μεταξύ άλλων, αποκάλυψε κάποια μηνύματα που δέχτηκε ο αγαπημένος της στα social media από μια άλλη γυναίκα.

«Αυτό λέγεται θράσος, θρασύτητα. Δεν με πειράζουν τα μηνύματα που θα του πουν ότι "είσαι πολύ γοητευτικός άντρας", γιατί κι εγώ παίρνω, δεν με πειράζει. Η άλλη επέμενε να μιλήσουν μόνοι τους. Του είπε "να μιλήσουμε, να κάνουμε τρελίτσες"» ανέφερε αρχικά.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου πρόσθεσε: «Και της είπε ο Σπύρος ότι "δεν είναι πρέπον να μιλήσουμε όπως θα ήθελες εσύ, θες να μιλήσουμε με τη γυναίκα μου, είναι εδώ μαζί μου, να σε πάρουμε τηλέφωνο;". Και του λέει "είσαι χαζός; Τι να κάνω με τη γυναίκα σου; Με εσένα θέλω να μιλήσω και να κάνουμε τρελίτσες." Αυτό είναι θράσος».

Δείτε εδώ το βίντεο: