Άννα Βίσση: Με τα εγγόνια της και ροκ διάθεση, αγκαλιά με τους παίκτες του ΠΑΟ!

«Βροχή» τα αποθεωτικά σχόλια για την Eλληνίδα σταρ!

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Η Ελληνίδα σταρ με τον γαμπρό της Θανάση Πανουργιά και τον Κώστα Σλούκα
Η Ελληνίδα σταρ με τον γαμπρό της Θανάση Πανουργιά και τον Κώστα Σλούκα

Σπάνια τα τελευταία χρόνια θα δεις την Άννα Βίσση στις κερκίδες κάποιου αγωνιστικού χώρου –όπως συνήθιζε να κάνει στο παρελθόν– ακόμα πιο σπάνια όμως θα την δεις να αγωνιά και να ενθουσιάζεται με την ομάδα της. Παρόλα αυτά δεν έχει κρύψει την αγάπη της για τον αθλητισμό, το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ αλλά και το τένις. Ειδικά με το τελευταίο άθλημα δεν έχει μόνο λατρεία έπαιζε και η ίδια μέρος σε τουρνουά με τον Νίκο Καρβέλα.

Άννα Βίσση στο γήπεδο
Φωτογραφία: Instagram/annavissiofficial

Η Άννα Βίσση με την εμφάνισή της το βράδυ της Πέμπτης 28 Δεκεμβρίου στο κλειστό του ΟΑΚΑ δεν γινόταν να μην κλέψει τα βλέμματα των φιλάθλων, όταν την είδαν μαζί με τα εγγόνια της, τον Νέστορα και τον Νικόλα Πανουργιά, (ντυμένους στα πράσινα) και τον μπαμπά τους Θανάση Πανουργιά να παρακολουθούν όλοι μαζί τον Παναθηναικό να νικάει τον Ερυθρό Αστέρα με 82-65 για την 17η αγωνιστική της EuroLeague. Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ δεν έχει κρύψει άλλωστε, ότι είναι πολλά χρόνια τώρα φαν του Παναθηναικού, παλαιότερα την βλέπαμε πολύ πιο συχνά να παρακολουθεί αγώνες ποδοσφαίρου στις κερκίδες της ομάδας της με τον Νίκο Καρβέλα, τα τελευταία χρόνια όμως δεν προλαβαίνει να το κάνει συχνά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Άννα Βίσση Παναγιώτης Καλαϊτζάκης
Με τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη
Φωτογραφία: Instagram/annavissiofficial

Δείτε επίσης: Άννα Βίσση: Συγκίνηση στα γενέθλιά της - Αποκάλυψε την ηλικία της σβήνοντας τούρτα με την 91χρονη μητέρα της (Βίντεο)

Με leather jacket και ροκ διάθεση στα αποδυτήρια

Η Άννα Βίσση με τον Ματίας Λεσόρ
Με τον Ματίας Λεσόρ
Φωτογραφία: Instagram/annavissiofficial

Καλεσμένη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον αγώνα μπάσκετ, η Άννα Βίσση με leather μπουφάν και με την ροκ διάθεση και ζωντάνια που την διακρίνει, έδειχνε πολλές φορές ενθουσιασμένη με την νίκη της ομάδας του Εργκίν Αταμάν, όμως το ίδιο ενθουσιασμένα ήταν και τα εγγόνια της που ακολουθούσαν την γιαγιά τους, όταν την έβλεπαν να σηκώνεται ψηλά και να πανηγυρίζει σε κάθε καλάθι της ομάδας τους.

Άννα Βίσση Ντίνος Μήτογλου
Με τον Ντίνο Μήτογλου
Φωτογραφία: Instagram/annavissiofficial

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης η Άννα Βίσση μαζί με τα εγγόνια της και τον Θανάση Πανουργιά βρέθηκαν στα αποδυτήρια της ομάδας για να συγχαρούν τους παίκτες του Παναθηναικού, φωτογραφήθηκαν με τους περισσότερους, το highlight όμως της βραδιάς η τραγουδίστρια μάλλον το κρατούσε για το τέλος, αφού γνώρισε τον Ντίνο Μήτογλου και του αφιέρωσε ένα τραγούδι της... Στον λογαριασμό της στο TikTok μαζί με τον κορυφαίο παίκτη του αγώνα η Άννα Βίσση τραγούδησε μαζί του «Και έχω τόσα να θυμάμαι από εσένα» με τον μπασκετμπολίστα να την συνοδεύει φωνητικά και τα αποθεωτικά σχόλια των θαυμαστών τους να πέφτουν «βροχή»...