Θάνος Πετρέλης: Το συγκινητικό αντίο στην Λιάνα - Εύα Αμούτζα

«Καλό Ταξίδι...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Σαλό έχει προκαλέσει η είδηση του ξαφνικού θανάτου της Λιάνας – Εύας Αμούτζα η οποία έφυγε από τη ζωή παραμονές Χριστουγέννων. Το γεγονός γνωστοποίησε ο στενός της φίλος και pr manager Χρήστος Κολοβός μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook και στη συνέχεια μίλησε αποκλειστικά στο Youweekly.gr, για τον χαμό της αγαπημένης του φίλης.

«Η Λιάνα ήταν η Ελληνίδα Τζολί. Μόλις 42 χρονών... Πολύ κρίμα για μια τόσο δραστήρια γυναίκα. Όποιος την έβλεπε μπροστά του την περνούσε για την Αντζελίνα Τζολί –τόσο πολύ έμοιαζαν- και ήθελε να της πάρει αυτόγραφο. Συνεργαστήκαμε κάποια στιγμή αλλά μετά εκείνη έφυγε και έλειψε για αρκετό διάστημα στο εξωτερικό. Τελευταία είχε στην ιδιοκτησία της ένα μεγάλο κέντρο ομορφιάς στο Καλαμάκι. Ήταν μια πανέμορφη κοπέλα και πολύ δυναμική, με πολύ δυνατό μυαλό, κάναμε πολύ παρέα στο παρελθόν. Δεν της άρεσαν καθόλου οι κοσμικές εμφανίσεις και ήταν γενικά χαμηλών τόνων...» (δείτε εδώ όλα όσα αποκάλυψε).

Το συγκινητικό αντίο του Θάνου Πετρέλη

Ο γνωστός τραγουδιστής Θανός Πετρέλης, μέσα από τον προωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο το μοντέλο, με το οποίο είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν στο βίντεο κλίπ του για το τραγούδι "Λόγω Τιμης"

«Λιάνα μου. Καλό ταξίδι….» έγραψε , ο Θάνος Πετρέλης στην ανάρτηση του στο προωπικό του προφίλ στα social media.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΘΑΝΟΣ ΠΕΤΡΕΛΗΣ

Η ανάρτηση του Χρήστου Κολοβού για τον θάνατο της Εύας Αμούτζα

«Μου έλεγες εμείς θα γεράσουμε μαζί φιλαράκο…και θα χαμογελάμε πάντα όμως δεν κράτησες τον λόγο σου και έφυγες μακριά χωρίς επιστροφή…», έγραψε ο Christos Colovos.