Βασιλική Τρουφάκου: «Πάμε σαν τα ρεμάλια, ξενυχτισμένοι...» - Η απάντηση της για τα οικογενειακά τραπέζια

«Τα αντιμετωπίζω με στωικότητα και βαθιές αναπνοές»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Βασιλική Τρουφάκου: «Πάμε σαν τα ρεμάλια, ξενυχτισμένοι...» - Η απάντηση της για τα οικογενειακά τραπέζια

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωίαν σε Είδον, βρέθηκε η Βασιλική Τρουφάκου το πρωί της Παρασκευής 29/12. Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης ενώ απάντησε και σε αδιάκριτες ερωτήσεις σχετικά με τα οικογενειακά τραπέζια εν όψη των εορτών.

Στην ίδια συνέντευξη μίλησε και για την συμμετοχή της στη σειρά Κάτω Παρτάλι η οποία "κόπηκε" λόγω οικονομικών δυσκολιών. Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ήταν δύσκολες εποχές για όλη την Ελλάδα και για την τηλεόραση. Εμείς, επειδή είχαμε ταλαιπωρηθεί λόγω της κακοπληρωσιάς και όλης αυτής της ανασφάλειας, όταν έληξε, το είδαμε σαν ένα διαζύγιο. Κάτι που τελείωσε, ας πούμε. Αν όχι διαζύγιο, μάλλον κάτι που πέθανε αφού δεν μπορούσε να συντηρηθεί το πράγμα έτσι. Δεν είχε υγεία δηλαδή έτσι όπως γινόταν παραγωγικά, λόγω και της κατάστασης κιόλας...» (δείτε εδώ όλα όσα αποκάλυψε).

Η απάντηση της σε αδιάκριτη ερώτηση

«Τη γιορτή μου θα τη γιορτάσω με την οικογένειά μου. Μαζευόμαστε περίπου 10-15 άτομα. Γίνεται ένας χαμός. Συνήθως πάμε σαν τα ρεμάλια, ξενυχτισμένοι, πάμε τσιμπάμε πάνω από τις κατσαρόλες. Υπάρχουν και εντάσεις στα οικογενειακά τραπέζια και τα αντιμετωπίζω με στωικότητα και βαθιές αναπνοές.»

«Με τον χρόνο μαθαίνεις τις αναπνοές, κάνεις λίγο τον χαζό, βρίσκεις κάποιες τυποποιημένες απαντήσεις. Και είσαι και πιο ήρεμος, αποδέχεσαι ότι οι άνθρωποί σου έχουν τους περιορισμούς τους και βγάζεις σπυριά όπως ήσουν στα πρώτα του τραπέζια. Είμαι αντιδραστικός άνθρωπος, θα απαντήσω με νεύρα» είπε η ηθοποιός.

Δείτε εδώ το βίντεο: