Survivor 2024: To νέο τρέιλερ που "κόβει" την ανάσα

9 μέρες μέχρι την μεγάλη πρεμιέρα

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Survivor 2024: To νέο τρέιλερ που

Αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για την νέα σεζόν του Survivor αφού μόνο 9 μέρες έμειναν μέχρι την μεγάλη πρεμιέρα. Με ανυπομονησία, οι τηλεθεατές περιμένουν να δουν τους νέους παίκτες αλλά και τους παλιούς που ξαναμπαίνουν στον στίβο μάχης (δείτε εδώ τα 12 ονόμαστα που έχουν "κλειδώσει"). Σύμφωνα με τα όσα έχουν κυκλοφορήσει, το ριάλιτι επιβίωσης θα προβάλλεται από Κυριακή με Τετάρτη.

Το νέο τρέιλερ του Survivor 2024

Η παραγωγή κρατά επτασφράγηστο μυστικό τα ονόματα των παικτών που θα συμμετέχουν φέτος και ακόμη και στο νέο τρέιλερ που έχει κυκλοφορήσει δεν φαίνεται να προδίδει το παραμικρό από τα όσα θα δούμε, κρατώντας τον πήχη και στην αγωνία σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Δείτε εδώ το τρείλερ:

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιανού πριν την πρεμιέρα

Ο Γιώργος Λιανός, μίλησε την Τετάρτη 20/12 στην εκπομπής Fay's Time σχετικά τον νέο κύκλο του ριάλιτι. ξεκαθαρίζοντας πως δε θέλει να αναφερθεί καθόλου στην ομάδα των διάσημων. Ο παρουσιαστής μίλησε ωστόσο, για τους μαχητές.

«Με τα ονόματα των διάσημων δεν ανακατεύομαι καθόλου. Μόνο βρήκα τον Τζέιμς στο parking και του είπα να πάει πάνω να μιλήσει. Είμαι πολύ χαρούμενος με το casting των μαχητών. Ήταν πολύ καλό και πραγματικά όταν τους είδα στην τελευταία 50αδα για κάθε παίκτη, που δε συνέχιζε ήταν ένας βαθύς αναστεναγμός. Είναι ωραίες περιπτώσεις. Έχει όλες τις ηλικίες, έχει ωραίους χαρακτήρες, πολύ καλούς αθλητές με καλούς χρόνους.

Η αλήθεια είναι ότι οι συμφωνίες μεταξύ κυρίων μας βγήκαν λιγάκι ξινές, οπότε θα προσπαθήσουμε να το προφυλάξουμε. Έχει γίνει μια συμφωνία, η οποία μας καλύπτει σε περίπτωση παραβάσεων.

Είναι κοντά στη λογική του αμερικανικού, του κλασσικού Survivor που οι παίκτες θα πρέπει να καταλήγουν σε μία αγωνιστική δοκιμασία για να δούμε ποιος θα είναι αυτός που θα αποχωρήσει, αλλά μέχρι να φτάσουμε στην τελική δυάδα θα υπάρχουν πολλές διαδικασίες, οι οποίες μπορούν να ανατρέψουν τα πάντα και αυτό, είναι κάτι που με χαροποιεί πάρα πολύ. Μπορεί να έρθει τούμπα όλη η διαδικασία. Συμβούλια θα έχουμε κανονικά και ασυλία. Αφού βγουν οι υποψήφιοι θα καταλήγουν σε μια δοκιμασία», είπε ο Γιώργος Λιανός.

TAGS