Survivor 2024: «Κλείδωσε» η ομάδα των διάσημων - Ο παίκτης που θα φύγει με γεμάτες τσέπες και το μυστήριο με τον 12ο

Τα μάθαμε όλα!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor 2024: «Κλείδωσε» η ομάδα των διάσημων - Ο παίκτης που θα φύγει με γεμάτες τσέπες και το μυστήριο με τον 12ο

Το Survivor 2024 θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες και φαίνεται πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει κλείσει σχεδόν όλα τα ονόματα των παικτών που θα συμμετέχουν στον νέο κύκλο. Κάποια πρόσωπα έχουν κάνει μεγάλο ντόρο ήδη, όμως υπάρχουν και κάποια που τόσο καιρό δεν είχαν ακουστεί ή φαινόταν πως είχαν απορρίψει την πρόταση της παραγωγής, αλλά τελικά έκαναν την έκπληξη. Πάει πουθενά το μυαλό σας;

Αν σκεφτήκατε τον Τζέιμς Καφετζή πολύ καλά κάνατε! Ο ίδιος είχε εξηγήσει πως μοναδικό του κίνητρο για να ταξιδέψει ξανά μέχρι τον Άγιο Δομίνικο είναι τα χρήματα και ενώ έδειχνε να μην τα βρίσκει με τους αρμόδιους για την εβδομαδιαία αμοιβή του, κατέληξε σε συμφωνία και έτσι στις 7 Ιανουαρίου θα τον δούμε στις οθόνες μας, μαζί με άλλους 5 άνδρες και 5 γυναίκες.

Εμείς γνωρίζουμε ποιοι είναι! Λείπει μόνο το όνομα του 12ου παίκτη της κόκκινης ομάδας, όμως μείνετε συντονισμένοι, γιατί δεν θα αργήσουμε να μάθουμε...

Οι 11 παίκτες της ομάδας των διάσημων του Survivor 2024

Γυναίκες

Άνδρες

Όσον αφορά τους Μαχητές, όπως κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες θα μπει μια χορεύτρια με κορμί γαζέλας που θα ανάψει τα αίματα στον Άγιο Δομίνικο - δείτε εδώ φωτογραφίες.

Ποιες ημέρες θα προβάλλεται το ριάλιτι;

Σύμφωνα με τα όσα έχουν κυκλοφορήσει, το Survivor 2024 θα προβάλλεται από Κυριακή μέχρι και Τετάρτη. Την Πέμπτη θα προβάλλονται οι Πανθέοι, την Παρασκευή θεατρικές παραστάσεις του Μάρκου Σεφερλή και το Σάββατο η μουσική εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου "Σάββατο με φίλους".

Survivor 2024 ανακοίνωση πρεμιέρας