Σπύρος Μπιμπίλας: «Έπαψα να πιστεύω σε όλα όταν...» - Η συγκινητική εξομολόγηση για τον πατέρα του

«Είπα μέσα μου ότι όλα αυτά είναι ένα ωραίο παραμύθι»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Σπύρος Μπιμπίλας: «Έπαψα να πιστεύω σε όλα όταν...» - Η συγκινητική εξομολόγηση για τον πατέρα του

Μια συγκινητική συνέντευξη παραχώρησε ο Σπύρος Μπιμπίλας το πρωί της Παρασκευής 29/12, στην εκπομπή Το Πρωινό. Ο ηθοποιος, εν όψη των εορτών, μίλησε για την απώλεια του πατέρας του, για τα Χριστούγεννα που περνούσαν μαζί όταν ήταν ακόμη στη ζωή. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε αν υπάρχει το ενδεχόμενο να τον δούμε την καινούργια χρονιά ντυμένο γαμπρό.

Η εξομολόγηση του Σπύρου Μπιμπίλας για τον πατέρα του

«Θυμάμαι με αγάπη τα Χριστούγεννα της παιδικής μου ηλικίας που ζούσε ακόμα ο μπαμπάς μου, γιατί έφυγε πολύ νωρίς. Τα θυμάμαι γιατί πηγαίναμε έξω και βγάζαμε φωτογραφίες με κάτι τεράστιος Άγιους Βασίληδες, περιμέναμε στις κάλτσες κάτω από το δέντρο τι θα αφήσει ο Άγιος Βασίλης» ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας

«Θυμάμαι που η μαμά μου πήγαινε στο παράθυρο, εμείς λέγαμε "που είναι ο Άη Βασίλης" και μας απαντούσε "δεν τον προλάβατε, δεν τον προλάβατε, έφυγε! Να, να εκεί μακριά|". Κάναμε εμείς έτσι αλλά δεν τον βλέπαμε. Έπαψα να πιστεύω σε όλα όταν πέθανε ο μπαμπάς μου, γύρω στα 12 – 13 ήμουν, είπα μέσα μου ότι όλα αυτά είναι ένα ωραίο παραμύθι το οποίο όμως είναι ωραίο να το ζούμε και το συνέχισα» αποκάλυεψ μεταξύ άλλων.

Δείτε επίσης: Σπύρος Μπιμπίλας: «Η τοποθέτηση της Ιεράς Συνόδου είναι πολύ λάθος...» - Η απάντηση του για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου αν υπάρχει περίπτωση τη νέα χρόνια να τον δούμε ντυμένο γαμπρό απάντησε: «Εμένα; Όχι, με τίποτα. Εάν έκανα σύμφωνο συμβίωσης με κάποιον άνθρωπο, ναι θα το έκανα. Να πάω όμως εγώ σε δημαρχεία και εκκλησίες, με τίποτα. Είναι εντελώς έξω από εμένα, από τον χαρακτήρα μου, δεν μου αρέσει καθόλου».

Δείτε εδώ το βίτνεο:

Όσα αποκάλυψε για τη σχέση του με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Για τη γνωριμία του με τη Ζωή Κωσταντοπούλου, είχε μιλήσει ο Σπύρος Μπιμπίλας, το μεσημέρι της Τρίτης 12/12, στην εκπομπή Οδός Ζαρίφη 2, όπου βρέθκε καλεσμένος.

«Η Ζωή Κωνσταντοπούλου με ενέπνευσε από τότε που αποχωρήσαμε από τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν σημαίνει ότι επειδή είσαι αριστερός ότι δεν αγαπάς την πατρίδα σου όπως κάποιοι δεξιοί. Γνωριστήκαμε λόγω της αποχώρησής μας. Η Ζωή ήταν μία πολύ δυνατή φωνή για τα Τέμπη, ξαφνικά την έβγαλαν από την επιτροπή. Εμείς αυτή η φωνή θέλουμε να ακουστεί και όχι να τη βάλουν στην άκρη για να θάψουν ορισμένα πράγματα. Είναι ευχάριστος άνθρωπος στην παρέα, έχει χιούμορ. Είναι θεατρόφιλη και λόγω της οικογένειάς της. Είμαστε το μόνο κόμμα που έχουμε τρεις καλλιτέχνες. Όταν δεν μπήκαμε στη Βουλή την πρώτη φορά, ήρθαν άνθρωποι που με τις λίστες πήγαν πιο κάτω. Και τη δεύτερη φορά κατάφερε να μπει στη Βουλή» ανέφερε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Δείτε εδώ το βίντεο: