Πάνος Σταθακόπουλος: «Έχω δεχθεί και πόλεμο σε συνεργασία...» - Η εξομολόγησή του για τη δύσκολη συνεργασία που είχε

«Πως τα λες έτσι; Πως είσαι έτσι;»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο Πάνος Σταθακόπουλος στην εκπομπή Πρωινό Σουσού, το πρωί της Παρασκευής 29/12. Ο ηθοποιος μίλησε μεταξύ άλλων για το επάγγελμα του αλλά και για τις δύσκολες συνεργασίες που έχει βιώσει στην διάκρεια της πορείας του.

Η εξομολόγηση του Πανου Σταθακόπουλου για τις δύσκολες συνεργασίες

«Το θέατρο είναι θεραπευτικό και για τους ηθοποιούς, όπως για τους θεατές. Για μένα τουλάχιστον είναι. Από τη στιγμή που μπαίνω, το εννοώ, στην είσοδο του θεάτρου αφήνω τα πάντα έξω. Παίζω και τα συναντώ ξανά μετά. Εκείνη τη στιγμή δεν είμαι ο Πάνος που φέρνω αυτά τα προβλήματα, όσο γίνεται βέβαια. Σε μεγάλο βαθμό το έχω καταφέρει αυτό».

Δείτε εδω το βίντεο: «Λίγο μουδιασμένος είμαι…» - Προβληματισμένος ο Πάνος Σταθακόπουλος με την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη

«Τις δύσκολες συνεργασίες τις αντιμετώπισα με υπομονή και αυτό που λέμε "σεζόν είναι θα περάσει". Έχω δεχθεί και πόλεμο σε συνεργασία από συναδέλφους. Να παίζω δηλαδή και να κάνει ψιλόβροχο από δίπλα, "πως τα λες έτσι; Πως είσαι έτσι; Πες το πιο δυνατά" Και επάνω στη σκηνή και να είναι πίσω από την σκηνή ακριβώς και να το ακούω όλο αυτό». πρόσθεσε.

«Πολλές φορές έχω πει πως δεν αντέχω, θέλω να φύγω από αυτή την δουλειά. Δεν το έχω κάνει όμως» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Το περιστατικό που παρολίγον θα του κόστιζε τη ζωή

Ο ηθοποιος πριν απο μερικές ημέρες είχε μιλήσει στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μεταξύ άλλωνδιηγήθηκε στιγμές από ένα ατύχημα παρολίγον να του κοστίσει τη ζωή.

«Πέφτω και εγώ, άνθρωπος είμαι αλλά φτάνει να ξέρεις να σηκώνεσαι, από κάπου να πιάνεσαι. Να έχεις κάποιες σταθερές! Αυτό δεν πληρώνεται με τίποτα. Έχω χάσει ανθρώπους πολύ δικούς μου, νέους σε ηλικία που το βράδυ έπαιζα σε παράσταση και μάλιστα είχα σκηνή πάνω από φέρετρο. Αυτό δεν παίζεται!»

«Εγώ δεν μπορώ να κάνω χιούμορ με τα πάντα. Αν εγώ νιώθω ότι είναι έξω από μένα, δεν θα το κάνω. Έχουν γράψει ότι έχω παντρευτεί την Ελένη Γερασιμίδου.»

«Σε ένα ατύχημα που είχα στην Εθνική μέσα σε δευτερόλεπτα είδα τον θάνατό μου. Λέω "βγήκα από αυτό το αυτοκίνητο χωρίς αμυχή;". Δεν έψαξα ποτέ γιατί συνέβη. Δεν έτρεχα, έγινε όμως».

Δείτε εδώ το βίντεο: