Κώστας Μπακογιάννης: Οικογενειακή απόδραση με τη Σία Κοσιώνη και τον μικρό Δήμο στο Καρπενήσι - Ο γιος τους έχει γίνει ολόκληρος άντρας

Δείτε τις φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Κώστας Μπακογιάννης, αμέσως μετά την ορκομωσία του νέου Δήμαρχου Αθηνών, Χάρη Δούκα (δείτε εδώ βίντεο), πήρε την σύζυγό του, Σία Κοσιώνη, και τον γιο τους, Δήμο, και έφυγαν εκδρομή στο μέρος όπου θα περάσουν τις υπόλοιπες ημέρες των διακοπών για τις γιορτές. Έφτασαν, λοιπόν, μέχρι το Καρπενήσι.

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram διάφορα στιγμιότυπα σε story, απαθανατίζοντας και τον παιδί τους, ο οποίος έχει μεγαλώσει και έχει ψηλώσει πολύ, ενώ και ο καλός της ανέβασε φωτογραφία στο δικό του προφίλ με την οικογένεια και τα κοινά τους φούτερ.

Δείτε επίσης: Άκρως διαχυτικοί σε βραδινή τους έξοδο Κοσιώνη & Μπακογιάννης - Φιλήθηκαν στο στόμα μπροστά στο φακό

Φωτογραφίες από την απόδραση του Κώστα Μπακογιάννη με τη Σία Κοσιώνη και τον Δήμο στο Καρπενήσι

Σία Κοσιώνη Καρπενήσι
Instagram / Σία Κοσιώνη

Σία Κοσιώνη Δήμος Μπακογιάννης
Instagram / Σία Κοσιώνη

Σία Κοσιώνη εκδρομή
Instagram / Σία Κοσιώνη

Κώστας Μπακογιάννης Καρπενήσι
Instagram / Κώστας Μπακογιάννης

Η τρυφερή εξομολόγηση του πρώην δημάρχου για τη σύζυγό του

Τη Δευτέρα 3/7 ο Κώστας Μπακογιάννης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day με τον Δήμαρχο Αθηνών να παραχωρεί μία εφ' όλης της ύλης και πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Εκτός από την πολιτική ο ίδιος αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, τα παιδιά, τη μητέρα του Ντόρα αλλά και στη σχέση του με τη Σία Κοσιώνη, με την οποία έχουν βρει την απόλυτη ισορροπία, όπως τονίστηκε (δείτε εδώ την τρυφερή ανάρτηση της Κοσιώνη για το γιο της).

«Νομίζω ότι είμαστε κοντά στα 10 χρόνια μαζί. Είναι ένας άγγελος! Ήρθε στη ζωή μας και λέω μας, γιατί αναφέρομαι και στα μεγαλύτερα παιδιά μου, πολύ γρήγορα δημιουργήσαμε μία οικογένεια με πολύ μεγάλη ασφάλεια, σιγουριά και αγάπη.

Κάποιος τρίτος μπορεί να πει ότι αυτή δεν είναι μία ορθόδοξη οικογένεια. Είμαστε τρομερά υπερήφανοι για τον δικό μας μικρόκοσμο, στα εύκολα και στα δύσκολα. Στα καλά και στα κακά. Είναι κλασική Ελληνίδα μαμά, χτίζει αφηγήματα με πρωταγωνιστή τον Δήμο. Και οι δύο έχουμε παλαβές ζωές, δεν είναι πάντα εύκολο. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Εννοείται ότι θα βγούμε, θα πιούμε ένα ποτήρι κρασί, έχουμε τις φιλίες μας.

Το σπουδαίο είναι ότι έχουμε καταφέρει να σκουπίζουμε τα πόδια μας στο χαλάκι της εξώπορτας και να αφήνουμε τις δουλειές μας, και να ξεκινάμε ξανά από το μηδέν, όταν περνάμε την πόρτα», είπε ο Κώστας Μπακογιάννης.