Βελούδινο διαζύγιο για την κόρη πασίγνωστου ηθοποιού μετά από τρία χρόνια γάμου - «Συμφωνήσαμε να χωρίσουμε φιλικά»

Δεν κράτησε πολύ αυτή η σχέση τελικά...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Βελούδινο διαζύγιο για την κόρη πασίγνωστου ηθοποιού μετά από τρία χρόνια γάμου - «Συμφωνήσαμε να χωρίσουμε φιλικά»

Το 2023 για κάποια ζευγάρια ήταν μία δύσκολη χρονιά, καθώς πολλά από αυτά οδηγήθηκαν στον χωρισμό. Στην εγχώρια showbiz για παράδειγμα μετράμε τουλάχιστον 20 ζευγάρια που έδωσαν τέλος στις σχέσεις και στους γάμους τους (δείτε εδώ ποια είναι αυτά). Και οι ξένοι celebrities όμως δεν πάνε πίσω...

Το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου, μάλιστα, ανακοινώθηκε άλλο ένα διαζύγιο. Η κόρη του Πολ Ουόκερ, του πρωταγωνιστή των ταινιών Fast and Furious, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, Μίντοου, δήλωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως με τον σύζυγό της, Λούις Θόρντον Άλαν, δεν είναι πλέον μαζί. Παρόλα αυτά, διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.

Η ανακοίνωση της κόρης του Πολ Ουόκερ για τον χωρισμό της

«Μετά από τρία υπέροχα χρόνια γάμου, συμφωνήσαμε να χωρίσουμε φιλικά», έγραψε αρχικά στην ανάρτησή της και έπειτα πρόσθεσε: «Αυτή η απόφαση ήρθε από κοινού κι ελπίζουμε ειλικρινά να μπορέσουν όλοι να σεβαστούν την επιθυμία μας για ιδιωτικότητα. Διατηρούμε αμοιβαία αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλο και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο».

Χωρισμός κόρης Πολ Ουόκερ
Instagram / Meadow Walker

Άλλο ένα ζευγάρι που χώρισε πρόσφατα στο εξωτερικό

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, η πασίγνωστη και αγαπημένη τραγουδίστρια Μαράια Κάρεϊ μετά από 7 χρόνια κοινής πορείας με τον, επίσης, γνωστό ηθοποιό Μπράιαν Τανάκα, αποφάσισαν να μην είναι πια μαζί.

Σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που χωρίζουν, αφού το 2017, μετά από ένα περίπου χρόνο σχέσης είχαν μείνει για λίγο καιρό μόνοι με τις φήμες τότε να αναφέρουν πως ο Τανάκα ζήλευε αρκετά τον πρώην της Μαράια, Νικ Κάνον. Ο έρωτάς τους όμως ήταν μεγάλος και επανενώθηκαν. Αυτή την φορά, βέβαια, τα πράγματα φαίνεται πως είναι πιο σοβαρά.

Σύμφωνα με φήμες η επιθυμία του Μπράιαν Τανάκα να δημιουργήσει οικογένεια έπαιξε αρκετά μεγάλο ρόλο στον χωρισμό τους καθώς η Μαράια Κάρεϊ, που είναι ήδη μητέρα 12χρονων διδύμων με τον Κάνον, δεν ήθελε να κάνει άλλα παιδιά.

Δείτε επίσης: Ηχηρός χωρισμός στην showbiz για αγαπημένο ζευγάρι - Παίρνουν διαζύγιο μετά από 6 χρόνια γάμου και 2 παιδιά

Αξίζει να σημειωθεί πως οι φήμες για τον χωρισμό τους άρχισαν να φουντώνουν αυτή την εβδομάδα, όταν η τραγουδίστρια πήγε χωρίς τον χορευτή στο ετήσιο ταξίδι της στο Άσπεν. Ήδη υπήρχαν κάποιες εικασίες για την σχέση τους, αφού ο χορευτής δεν συμμετείχε στην Χριστουγεννιάτικη περιοδεία της τραγουδίστριας που ξεκίνησε το Νοέμβριο.

Το ζευγάρι εθεάθη για τελευταία φορά μαζί τον Μάρτιο, ενώ γιόρταζε τα γενέθλια της Μαράια. Εκείνη την εποχή ο Μπράιαν δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία. Στη λεζάντα της ανάρτησης είχε γράψει: «Αυτή είναι μία από τις αγαπημένες μου φωτογραφίες. Χαρούμενη Επέτειο Όμορφη Βασίλισσα μου».