Εύα Καϊλή: Στην Αθήνα για την αλλαγή του χρόνου με την κόρη της χωρίς τον Τζιόρτζι - Το ειρωνικό βέλγικο δημοσίευμα για τις "διακοπές" τους

Μετά από ένα χρόνο...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Εύα Καϊλή μετά από ένα χρόνο θα περάσει ξανά τις γιορτές με την κόρη της και την οικογένειά της, αφού έχει άδεια από τον ανακριτή και πλέον μπορεί να ταξιδέψει εντός ζώνης Σένγκεν. Την Κυριακή 31/12, λοιπόν, θα βρεθεί στην Αθήνα και θα αλλάξει χρόνο δίπλα στα αγαπημένα της πρόσωπα.

Σε αυτά δεν περιλαμβάνεται και ο σύζυγός της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι, αφού σύμφωνα με βέλγικα δημοσιεύματα θα περάσουν χωριστά την πρωτοχρονιά. Όσο εκείνη θα απολαμβάνει στιγμές με το παιδί και τους γονείς της, εκείνος θα βρίσκεται με τον αδερφό του και τους δικούς του γονείς.

Το "καυστικό" δημοσίευμα για την Εύα Καϊλή και τον Τζιόρτζι

Αίσθηση, ωστόσο, προκαλεί άλλο ένα βέλγικο δημοσίευμα που κυκλοφορεί, καθώς αναφέρει χαρακτηριστικά για τις "διακοπές τους": «Η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ο σύντροφός της Φραντσέσκο Τζιόρτζι, οι οποίοι κατηγορούνται και οι δύο σε σχέση με την υπόθεση Qatargate, θα έχουν καλύτερες διακοπές από πέρυσι, όταν βρίσκονταν... στη φυλακή».

Δείτε επίσης: Βαφτίζουν την μονάκριβη κόρη τους μετά την ονοματοδοσία της - Ποιοι θα είναι οι νονοί της

Η αποκάλυψη για το σπίτι των 650.000 ευρώ και το σύμφωνο συμβίωσης με τον Φραντσέσκο

Μήνες μετά την αποφυλάκιση της Εύας Καϊλή ξεκίνησαν να αναπαράγονται φήμες σχετικά με την προσωπική της ζωή και τις αλλαγές στις οποίες προέβη. Πιο συγκεκριμένα, κυκλοφόρησε δημοσίευμα το οποίο αναφέρει ότι αγόρασε σπίτι αξίας 650.000 ευρώ, ενώ ακούγεται πως τα έχει βρει ξανά με τον σύζυγό της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι, μετά την ονοματοδοσία της κόρης τους (δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες).

Για τον λόγο αυτό, λοιπόν, ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, βγήκε το πρωί της Παρασκευής 15/12 στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα. Ο ίδιος θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, αποκαλύπτοντας τι συμβαίνει πραγματικά ανάμεσα στο ζευγάρι και ποιο είναι το σπίτι στο οποίο μένει τελικά.

«Αυτό το δημοσίευμα στο οποίο αναφέρεστε δείχνει την αμηχανία των διωκτικών δυνάμεων του Βελγίου. Βρέθηκαν κάποια χρήματα στο σπίτι της. Εάν η ύπαρξη αυτή ήταν αρκετή, γιατί μετά από ένα χρόνο δεν έχει γίνει το δικαστήριο; Θα σας πω εγώ γιατί. Δεν τη δικάζει γιατί μας έκρυβαν αποδεικτικό υλικό, ότι ο αρχηγός της οργάνωσης μιλάει στο σπίτι του και αποδεικνύεται ότι ό,τι χρήματα βρέθηκαν στο σπίτι της Καϊλή ήταν του Παντσέρι και τα φύλαγε, χωρίς να το γνωρίζει εκείνη, ο πρώην σύντροφός της. Δακτυλικά αποτυπώματα δεν βρέθηκαν στα χρήματα», είπε αρχικά και ζητήθηκε να διευκρίνιση για την σχέση της με τον Τζιόρτζι.

«Δεν έχουν πάρει διαζύγιο, δεν έχουν παντρευτεί ποτέ. Είμαστε κοντά στη λύση του συμφώνου συμβίωσης. Δεν ισχύει ότι τα έχουν ξαναβρεί. Σας το λέω κατηγορηματικά, έχω και την άδεια. Και το κλείνω!», σημείωσε, λοιπόν, ο ίδιος και συνέχισε: «Βρέθηκε και ένα τρίτο στοιχείο. Ο Παντσέρι πιέστηκε για να δώσει την κυρία Καϊλή».

«Φτάνοντας στο δημοσίευμα για την κατοικία που αγόρασε, ο δικηγόρος ανέφερε: «Αγόρασε πράγματι σπίτι η κυρία Καϊλή. Όχι όμως στο Κατάρ. Είναι ένα σπίτι 50 τετραγωνικών σε μια περιοχή κοντά στο Ευρωκοινοβούλιο. Εκεί υπάρχουν ακριβές και φθηνές κατασκευές. Είναι ένα πολύ μικρό διαμέρισμα και έχει αγοραστεί με δάνειο που πήρε από βελγική τράπεζα. Είναι παντελώς ανακριβές το δημοσίευμα. Αυτά διοχετεύονται από τα κέντρα που έλεγαν ότι τα χρήματα ήταν δικά της».