Μαίρη Συνατσάκη: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση - «Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς...» (Βίντεο)

Τι συνέβη;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μαίρη Συνατσάκη: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση - «Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς...» (Βίντεο)

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής πήραν την απόφαση να μετακομίσουν σε ένα νέο σπίτι (δείτε το εδώ) και σε μία νέα γειτονιά, καθώς εκεί που εμέναν πριν από λίγο καιρό δεν είχαν τη βοήθεια που θα ήθελαν από τους δικούς τους ανθρώπους για το μεγάλωμα της κόρης τους, Ολίβιας.

Μέσα από βίντεο, που δημοσιεύει η Μαίρη Συνατσάκη στο Youtube είδαμε τη διαδικασία της μετακόμισης, αλλά και τη βοήθεια που είχε το ζευγάρι από τους φίλους του και την αδερφή της Μαίρης με τη μικρή Ολίβια παίζει καθόλη τη διαδικασία μέσα στα πόδια τους.

Το νέο βίντεο της Μαίρης Συνατσάκη για τη μετακόμιση σε νέο διαμέρισμα

Στο νέο λοιπόν βίντεο, που δημοσίευσε η Μαίρη στο κανάλι της στο Youtube δείχνει αφενός καινούργια σημεία από το νέο της σπίτι και αφετέρου τη στιγμή, που επισκέπτεται για τελευταία φορά το διαμέρισμα, που ξεκοίκιασε με τη συγκίνησή της να είναι εμφανής - μιας και αυτό ήταν το πρώτο σπίτι που έζησε η κόρη της.

Η αρχή της σχέσης της με τον Ίαν

«Εμένα πάντα μου άρεσε αλλά ήταν λίγο πιο τρελούλης παλιά, ήξερα δηλαδή, ότι αν πάω κατά εκεί, θα καταστραφούμε. Δεν ήταν τόσο τρελούλης στην τριετία, που μεσολάβησε. Είπα πάμε για παρανάλωμα. Ήταν μεγάλη ανατροπή και σχετικά γρήγορα. Ο Ίαν είναι πολύ έτοιμος να ακούσει και να μετακινηθεί σε πράγματα», είπε η Μαίρη Συνατσάκη στην εκπομπή ''Μαμά -δες''.