Στέλιος Ρόκκος: «Δεν είχαν αποφασίσει αν είμαι straight, αν είμαι gay μέσα στο μυαλό τους» - Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

«Ήμουν καραstraight, οποιοδήποτε θηλυκό ήθελα να το...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Στέλιος Ρόκκος: «Δεν είχαν αποφασίσει αν είμαι straight, αν είμαι gay μέσα στο μυαλό τους» - Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Ο Στέλιος Ρόκκος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Action 24, Καλύτερα Αργά, και αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια και στη διαφορετικότητά του. Όπως εξήγησε, έκανε πράγματα που ήταν πολύ μπροστά για τους ανθρώπους γύρω του, ιδιαίτερα επειδή έμενε στη Λήμνο, σε μία πιο κλειστή κοινωνία, και δεν μπορούσαν να τον καταλάβουν, με αποτέλεσμα όλοι να τον δείχνουν με το δάχτυλο.

Έκαναν λόγο μέχρι και για την σεξουαλικότητά του και παρόλο που εκείνος δεν είχε να κρύψει τίποτα, δεν ήθελε να μπει στη διαδικασία να εξηγήσει σε κανέναν την αλήθεια. Το μόνο που είχε και έχει σημασία, άλλωστε, για τον ίδιο είναι να υπάρχει αγάπη από τα κοντινά του πρόσωπα.

Η σπάνια εξομολόγηση του Στέλιου Ρόκκου

«Τους χαλάω λίγο το παραμύθι. Οι περισσότεροι ζουν πολύ μέσα στο θεαθήναι τους. Εγώ τους φέρνω στην πραγματικότητα και δεν αρέσει αυτό. Ήμουν ένα μοναχικό παιδί αναγκαστικά. Γιατί αυτά που με ενδιέφεραν τότε δεν είχα με ποιον να τα μοιραστώ. Εγώ έπαιζα μουσική και τα υπόλοιπα παιδιά ασχολούνταν με γεωργικές δουλειές. Είχα ξεκινήσει τη ζωή μου λίγο δαχτυλοδεικτούμενος. 15 χρονών φορούσα σκουλαρίκι. Σκουλαρίκι τότε δεν είχε βάλει κανένας που να ξέρω. Με ενδιέφεραν άλλα πράγματα. Δεν είχαν αποφασίσει αν είμαι straight, αν είμαι gay μέσα στο μυαλό τους.

Το μόνο που έχω να πω είναι ότι από την αγάπη δεν έχασε κανείς. Όλοι αυτοί οι καθωσπρέπει που μπαίνουν στη φάση να λιθοβολήσουν το διαφορετικό για αυτούς, επειδή μερικούς τους ξέρω, ας ηρεμήσουν λίγο. Ήμουν καραstraight, οποιοδήποτε θηλυκό ήθελα να το... Αυτό είναι ξεκάθαρο. Για τους άλλους αυτό που έβλεπαν δεν ήταν σαφές, αλλά δεν καθόμουν να τους το εξηγήσω», ανέφερε ο τραγουδιστής.

Δείτε επίσης: «Ένιωσα, ότι σβήνω! Πήγαμε στο νοσοκομείο και κατάλαβαν, ότι...» - Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του Στέλιου Ρόκκου για τη στιγμή που έπαθε έμφραγμα

Πώς γνώρισε τη σύζυγό του

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης αποκάλυψε πως γνώρισε την σύζυγό του, Λελέ Γκόφα: «Λέω μία ιστορία με την οποία πάντα γελάμε και δεν θέλει να την ακούει. Ερωτεύτηκα την μπροστινή της. Άλλη ήθελα και άλλη μου έφεραν αλλά αποδείχθηκε καλό κορίτσι», είπε γελώντας και στη συνέχεια δήλωσε πόσο τυχερός είναι που την έχει στη ζωή του και πόσο σημαντική είναι για εκείνον (δείτε την εδώ).