Δανάη Παππά: «Δεν ξέρω τι έχει πάθει! Έλεος πια...» - Ο λόγος που βγήκε εκτός εαυτού η ηθοποιός

Τα μηνύματα που την έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

H Δανάη Παππά παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής I love ΣουΚου, οι οποίες προβλήθηκαν το Σάββατο 30/12 με την ηθοποιό να μιλάει για τη θεατρική παράσταση, στην οποία παίζει με την ίδια να εξηγεί πως έχει δέσει άψογα με την ομάδα.

Σε ερώτηση, που δέχτηκε η ηθοποιός σχετικά με την επαφή που έχει με τα social media και με το κοινό της η ίδια αποκάλυψε, πως έχει συμβεί να ενοχληθεί από συνεχή μηνύματα, που τη στέλνει πρόσφατα ένας θαυμαστής.

Πιο αναλυτικά, η Δανάη Παππά αποκάλυψε πως με αφορμή ''ένα ζευγάρι λευκές κάλτσες'' που η ίδια φοράει στην παράσταση, που παίζει δέχεται σχεδον εμμονικά μηνύματα από θαυμαστή για τις εν λόγω κάλτσες της (δείτε εδώ το αιχμηρό σχόλιό της για τα threads στο instagram).

Η αποκάλυψη της Δανάης Παππά για τα μηνύματα που δέχεται στα social media

«Μου στέλνουν αρκετά μηνύματα στα social media που με φέρνουν σε δύσκολη θέση. Τελευταία είναι ένα προφίλ που για κάποιο λόγο λόγω της παράστασης, επειδή φοράμε κάτι άσπρα καλτσάκια στην παράσταση δεν ξέρω τι έχει πάθει με τις κάλτσες μου και κάθε μέρα, όταν ανεβάζω ένα story, μου λέει: «Α, θέλω να δω τα καλτσάκια σου και τα καλτσάκια σου και τα καλτσάκια σου. Θεέ μου, λέω, με αυτά τα καλτσάκια έλεος πια», είπε η Δανάη Παππά.

Τα μηνύματα από τηλεθεατές του Σσσμού

«Πόνεσε πολύ τον κόσμο που έφυγε ο Πετρής οπότε μου λένε στον δρόμο “κακούργα γιατί τον έφαγες”. Μας βλέπουν πραγματικά σαν “Σασμό” αλλά είμαστε σαν οικογένεια όλοι μαζί», ειχε πει η ηθοποιός πριν από μήνες στο Super Κατερίνα για τα μηνύματα, που δέχεται από τηλεθεατές του Σασμού.