Γιούλικα Σκαφιδά: Δεν αφήνει λεπτό τον νεογέννητο γιο της - Το κοίμισε δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Το βίντεο στο cozy σαλόνι της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Γιούλικα Σκαφιδά βιώνει το θαύμα των Χριστουγέννων μαζί φυσικά με το νέο μέλος που έχει μπει στη ζωή της τον τελευταίο καιρό! Ο λόγος για τον νεογέννητο γιο της ηθοποιού (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από την έξοδο τους από το μαιευτήριο).

Μέσα από αναρτήσεις που κάνει η ηθοποιός στα social media μας δείχνει συχνά στιγμές με τον γιο της, ο οποίος φαίνεται να έχει κλέψει την καρδιά της Γιούλικας Σκαφδιά. Έτσι λοιπόν η ίδια την Παρασκευή 29/12 μας έδειξε μέσα από ένα βίντεο τον μικρό της να κοιμάται.

Πιο αναλυτικά, η Γιούλικα Σκαφιδά έχει φροντίσει κάθε λεπτομέρεια για το μωρό της και τη ζωή τους στο σπίτι. Έτσι λοιπόν, η ηθοποιός είχε τοποθετήσει την καλαθούνα του δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το κλίμα να είναι πιο ζεστό από ποτέ στο σαλόνι της.

Το νέο βίντεο της Γιούλικας Σκαφιδά με τον γιο της

Οι δηλώσεις της για το φύλο του παιδιού

Τώρα που θα κάνεις αγόρι, έχεις σκεφτεί ότι είναι η κατάλληλη ευκαιρία να προσφέρεις έναν φεμινιστή σε αυτή την πατριαρχική κοινωνία;

Στις πρώτες επισκέψεις, πριν μάθω το φύλο του μωρού, δε με απασχολούσε καθόλου, αλλά αν έπρεπε σώνει και ντε να πω κάτι, θα έλεγα “οκέι, μήπως ένα αγοράκι;” Κι αυτό γιατί είμαστε τρεις κόρες στην οικογένεια. Επιπλέον, η μεγάλη μου αδελφή έχει τρεις κόρες και η άλλη έχει μια.

Μετά, όταν μου είπαν ότι είναι αγόρι, δε θα πω ότι στεναχωρήθηκα, σε καμία περίπτωση, αλλά κάπως είπα στον εαυτό μου, «Ήθελες αγόρι και έγινε αγόρι, μήπως είσαι τελικά θύμα κι εσύ της πατριαρχίας;» (γέλια).

Γιούλικα Σκαφιδά