Εργάστηκε ως baby sitter για να βιοποριστεί - Πασείγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός ''έσπασε'' τη σιωπή της για τις οικονομικά δύσκολες στιγμές της

«Δεν είχα δουλειά στο θέατρο, ούτε τηλεοπτικό!»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Δεν είναι λίγα τα πρόσωπα που ο κόσμος θαυμάζει μέσα από την προβολή που έχουν αποκτήσει από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως είναι για παράδειγμα ηθοποιοί και τραγουδιστές με πολλούς από τους τελευταίους συχνά να απομυθοποιούν την εικόνα τους.

Γενικότερα υπάρχει μια αίσθηση, πως όσοι εργάζονται στο χώρο του θέαματος αυτόματα έχουν λύσει το λεγόμενο οικονιμικό τους πρόβλημα. Αυτό σε πολλές περιπτώσεις όχι μόνο δεν ισχύει, αλλά αποτελεί κανονικό μύθο, καθώς δεν είναι λίγοι οι καλλιτέχνες που κάνουν και άλλα επαγγέλμαγτα για να βιοποριστούν.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η πρόσφατη εξομολόγηση της αγαπημένης Ελληνίδας ηθοποιού, Μαρίας Αντουλινάκη στην κάμερα της εκπομπής I love ΣουΚου με την ίδια να αποκαλύπτει, πως σε περιόδους που δεν είχε θεατρικές δουλειές εργάστηκε ως baby sitter (δείτε εδώ την αποκάλυψή της για διακοπή εγκυμοσύνης της).

Ποια πολύ γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός εργάστηκε ως baby sitter;

«Έχω κάνει πολλές δουλειές! Μια από αυτές ήταν η baby sitter. Ήταν καλοκαίρι, δεν είχα δουλειά στο θέατρο, ούτε τηλεοτπικό και για αυτό έκανα και αυτή τη δουλειά», είπε η Μαρία Αντουλινάκη.

Ο λόγος που διέκοψε στο παρελθόν εγκυμοσύνη της

Η Μαρία Αντουλινάκη παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου και το περιοδικό Λοιπόν, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε πράγματα για την προσωπική της ζωή που κανείς δεν γνώριζε μέχρι σήμερα, όπως πως είχε διακόψει μια εγκυμοσύνη στο παρελθόν...

Ψάχνοντας για εσάς, βρήκα ότι δεν έχετε παντρευτεί ποτέ, είναι αλήθεια;

Όχι, δεν έχω παντρευτεί. Ήταν πολύ συνειδητή επιλογή, δεν με ενδιέφερε ποτέ ο γάμος. Θα με ενδιέφερε να έχω ένα παιδί και έναν σύντροφο, αλλά πια αυτό έχει περάσει.

Φτάσατε ποτέ κοντά στο να κάνετε ένα παιδί;

Ναι, φυσικά. Διέκοψα όμως την εγκυμοσύνη, γιατί δεν ήθελε το παιδί τότε ο σύντροφός μου. Μετά από αυτό, δεν με ενδιέφερε ούτε η σχέση. Όταν μετά από δέκα χρόνια σχέσης, ο άνθρωπος αυτός δεν ήθελε το παιδί, κατάλαβα ότι δεν θέλει ούτε εμένα. Άρα πήρα την απόφαση να χωρίσω.

Σκεφτήκατε να κρατήσετε το παιδί και να το μεγαλώσετε μόνη σας;

Το σκέφτηκα, αλλά ήμουν σε οικονομική ανέχεια, ήμουν πολύ δύσκολα. Δεν είχα ούτε την οικογένειά μου να με στηρίξει, για να κρατήσω μόνη μου αυτό το παιδί, κάτι που θα το ήθελα. Νομίζω τώρα έτσι όπως το σκέφτομαι, ευτυχώς που δεν το κράτησα μόνη μου, γιατί όταν φέρνεις ένα παιδί, θα πρέπει να μπορείς να του προσφέρεις τα βασικά. Εγώ πέρασα στιγμές που δεν είχα εγώ να φάω, τι θα γινόταν με αυτό το παιδί; Δεν ζούμε σε ένα κράτος πρόνοιας που να στηρίζει τις ανύπαντρες μητέρες με επιδόματα, ώστε να μπορούν να επιβιώσουν.

Μαρια Αντουλινάκη διακοπή εγκυμοσύνης