Δούκισσα Νομικού: Οριστικό τέλος από την τηλεόραση; Η εκκωφαντική απoκάλυψή της

Τι συμβαίνει με το μοντέλο και τον χώρο των μέσων;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Δούκισσα Νομικού μπορεί να αποτελεί ένα κορίτσι, πως ο κόσμος γνώρισε και αγάπησε μέσα από την παρουσία της στα media και στις ελληνικές πασαρέλες, ωστόσο η ίδια έχει αποφασίσει συνειδητά - καθώς πάντα δέχεται προτάσεις - να αφιερωθεί στην οικογένειά της.

Τελευταία τηλεοπτική παρουσία της Δούκισσας στην τηλεόραση ήταν στο Πρωινό του ΑΝΤ1 στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα την τηλεοτπική σεζόν 2022-2023. Τα πράγματα ωστόσο δεν είχεν την επιθυμητή εξέλιξη και η συνεργασία τους έληξε σύντομα.

Όλοι όσοι αναρωτιούνται για το αν θα δούμε κάπου τηλεοπτικά τη Δούκισσα Νομικού από το 2024 και μετά η ίδια έδωσε μια αρκετά ξεκάθαρη απάντηση μέσα από ένα Q&A που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Δείτε επίσης: «Δεν μετανιώνω για...» - Η αποκάλυψη της Δούκισσας Νομικού για τη συνεργασία της με το Πρωινό του ΑΝΤ1

Η ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού για το τηλεοπτικό της μέλλον και το 2023

«2023 σ’ ευχαριστώ για όλα τα χαμόγελα που μου χάρισες», έγραψε η Δούκισσα Νομικού.

«...και αν έκλεισε ο κύκλος; Δεν ξέρω αν λείπω αλλά δε μπορώ να με ονειρευτώ εκεί πια», έγραψε η Δούκισσα Νομικού.

Δούκισσα Νομικού - Τηλεόραση

Η ανάρτηση που είχε κάνει μετά την αποχώρηση της από το Πρωινό που άφησε υπονοούμενα

Σε γενικές γραμμές θα λέγαμε, πως ακόμα και σήμερα ο λόγος αποχώρησης του μοντέλου δεν έχει ξεκαθαριστεί, ωστόσο έχει εννοηθεί από τα τηλεοπτικά πηγαδάκια, πως δεν υπήρξε χημεία ανάμεσα σε εκείνη και το Λιάγκα.

Μέρες μετά την ανάρτηση της, το μοντέλο είχε πάρει αποστάσεις και ασχολούνταν κυρίως με το μεγάλωμα των παιδιών της, ενώ η παρουσία της στα social media ήταν ενεργή, όταν υπάρχει ελεύθερος χρόνος.

Την Πέμπτη 6/4 λοιπόν η Δούκισσα Νομικού είχε κάνει ένα Q&A στο instagram με την ίδια να απαντάει στο ''Αν της λείπει'' η παρουσία, που είχε στο Πρωινό, με την απάντηση της να είναι αρνητική, αφήνοντας να εννοηθεί, πως τέλος πάντων δεν περνούσε καλά!

Δούκισσα Νομικού