Θάλεια Ματίκα: «Δεν ήθελα να γίνω μαμά! Ήμουν έξαλλη» - Η ηθοποιός ''έσπασε'' τη σιωπή της για την οικογένειά της με τον Τάσο Ιορδανίδη

Όσα είπε στην εκπομπή Μμαμπά - δες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Θάλεια Ματίκα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή ''Μπαμπά - δες'', όπου παρουσιάζει ο σύζυγός της, Τάσος Ιορδανίδης και προβλήθηκε λίγο πριν φύγει το 2023 - πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 30/12 (δείτε εδώ τα παιδιά τους).

Το ζευγάρι μίλησε με πολύ άμεσο τρόπο για την οικογένεια, που έχουν δημιουργήσει με τα δύο παιδιά τους, που έχουν έρθει για να κάνουν τη ζωή τους ακόμα πιο όμορφη από την περίοδο που ήταν ακόμη ένα απλό ζευγάρι.

Ανάμεσα στα όσα εξομολογήθηκε η Ματίκα λοιπόν στην εκπομπή του συζύγου της, μεγάλη αίσθηση προκάλεσαν όσα είπε για την αρχή της γνωριμίας τους, αλλά και για το τεράστιο σοκ που υπέστη όταν έμαθε την πρώτη φορά, πως ήταν έγκυος.

Η εξομολόγηση της Θάλειας Ματίκα για την εγκυμοσύνη της

«Δεν ήθελα να γίνω μαμά, γιατί δεν ήθελα να πάρω μια ευθύνη για πάντα, θέλω να είμαι σίγουρη και θεωρούσα ότι τα παιδιά είναι μια μεγάλη ευθύνη. Δεν είχα επαφή με τα παιδιά και δε μπορούσα να τα καταλάβω.

Υποπτεύομαι ότι είμαι έγκυος δεν ήταν προγραμματισμένο φυσικά και έγινε ερήμην μου κάνω το τεστ - δεν θα το ξεχάσω ποτέ - στην Κυψέλη και βλέπω ότι είμαι έγκυος, γίνομαι έξαλλη από θυμό και δεν το πιστεύω αυτό που μου έχει συμβεί.

Σε παίρνω σε έξαλλη κατάσταση τηλέφωνο, πολύ θυμωμένη και σου ανακοινώνω τα γεγονότα. Έχεις την φαεινή ιδέα εκείνη την ημέρα να μου οργανώσεις πάρτι μέσα στο σπίτι στην Κυψέλη και έφερες dj. Έρχονται όλοι μες στην τρελή χαρά, εγώ να είμαι σε μεγάλη θλίψη με έχουν αναγκάσει και έχω φορέσει ένα φόρεμα, κάθομαι στον καναπέ και δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω αυτό που μου έχει συμβεί, ότι είμαι έγκυος.

Το πρώτο σοκ το τρώω στους 3 μήνες όταν ο γιατρός μου λέει ότι οι πιθανόττες για σύνδρομο down είναι λίγο μεγάλες και θα πρέπει να προχωρησουμε σε πιο εξειδικευμένες εξετάσεις και εκεί που είμαι έξαλλη τρώω φρίκη μην πάθει κάτι το μωρό», είπε η Θάλεια Ματίκα.

Η αρχή της γνωριμίας με τον Ιορδανίδη

«Κρίμα που σε πήρα μικρό και δε σε χάρηκε το γυναικείο φύλο περισσότερο. Τον πήρα 26 χρονών. Πραγματικά τώραα ξέρεις τι θα περνούσες; Υπέροχα...τώρα και να το κάνεις θα το κάνεις κρυφά...», είπε με χιούμορ η Θάλεια Ματίκα.