Δανάη Μιχαλάκη: 40 ημέρες μετά τη γέννηση της κόρης της - Η πρώτη βόλτα με το μωρό μέσα στο καρότσι

''Λάμπει'' από ευτυχία η ηθοποιός!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πέρασαν 40 ημέρες από τη στιγμή εκείνη που ήρθε στη ζωή το πρώτο παιδί της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου με το ζευγάρι ηθοποιών από τότε να μπαίνει και επίσημα στον μαγικό κόσμο της μητρότητας και της πατρότητας αντιστοίχως.

Μέσα από την πρώτη ανάρτηση, που έκανε η Δανάη Μιχαλάκη μετά τον τοκετό της (δείτε την εδώ) περιέγραψε τα πρώτα και απολύτως μοναδικά συναισθήματά για την απόκτηση της κόρης της.

Η βόλτα της Δανάης Μιχαλάκη με την 40 ημερών κόρη της

Το Σάββατο 30/12 μαμά και κόρη κλείνουν τις πρώτες 40 ημέρες από τον τοκετό και έτσι η Δανάη Μιχαλάκη αποφάσισε να το ''γιορτάσει'' μέσα από μία βόλτα με το καρότσι και την μικρή της στο Καλλιμάρμαρο.

Οι πρώτες δηλώσεις του Παπαγεωργίου μετά τον τοκετό

«Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Ήμουν στον τοκετό, απλά είναι ιδιωτική για εμάς η στιγμή, ότι σας είπαμε ισχύει, δεν θα επεκταθώ. Είναι μια απερίγραπτη χαρά, δεν υπάρχει άλλη. Το συναίσθημα είναι πραγματικά απερίγραπτο. Μην σας πω κάτι άλλο σας παρακαλώ. Είμαστε πολύ κουρασμένοι. Όλα πήγαν πολύ καλά. Χθες πραγματικά δεν άκουσα τίποτα όταν μου μιλήσατε, πραγματικά μιλούσα στο τηλέφωνο. Δηλαδή... ήμουν σε εντελώς άλλη κατάσταση εκείνη τη στιγμή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Παπαγεωργίου στο Πρωινό Σουσου.