Χρήστος Μάστορας - Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Αδημοσίευτο βίντεο από τις ρομαντικές διακοπές τους σε χλιδάτο σκάφος

Χαλαροί με τα μαγιό τους σε ονειρικό τοπιό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Χρήστος Μάστορας λίγο πριν αποχαιρετήσει οριστικά το 2023 και υποδεχτεί το 2024 ανήρτησε το Σάββτο 30/12 μια σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram από το περασμένο καλοκαίρι.

Ο τραγουδιστής φαίνεται πως δε μπορεί να ξεχάσει τις διακοπές, που έκανε με την αγαπημένη του Γαρυφαλλιά Καληφώνη και τους φίλους του και έτσι με τον καιρό να είναι χειμωνιάτικος - εκείνος ποστάρει φωτογραφίες με μαγιό.

Σε ένα μάλιστα από τα βίντεο, που δημοσίευσε ο τραγουδιστής πάνω σε σκάφος φαίνεται να πλησιάζει στη θάλασσα εκεί, όπου βρίσκεται η Γαρυφαλλιά Καληφώνη με το μαγιό της (δείτε εδώ τη ρομαντική έκλπηξη για την επέτειο της σχέσης τους).

Αδημοσίευτες καλοκαιρινές στιγμές από τις διακοπές του Χρήστου Μάστορα

«Δεν είναι Πέμπτη αλλά δεν πειράζει … miss those days», έγραψε ο Χρήστος Μάαστορας.

Οι τρυφερές δηλώσεις της Καληφώνη για τον Μάστορα

«Δεν εστιάζω στα αρνητικά του στοιχεία καθόλου, ή για να το πω σωστά δεν μου έρχεται κανένα αρνητικό του στο μυαλό! Μάλλον είμαι πολύ ερωτευμένη! Τα θετικά του όμως, είναι τόσα πολλά... Είναι ο πιο ιδιαίτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει, είναι απίστευτα δοτικός, έχει τρελό χιούμορ, που σημαίνει, ότι είναι εξαιρετικά ευφυής, γιατί όπως πολύ καλά γνωρίζετε χιούμορ και ευφυΐα πάνε μαζί», εξομολογήθηκε το γνωστό μοντέλο για τον σύντροφό της στην εκπομπή Γειά σου.

Δείτε επίσης: Η κομψή εμφάνιση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη στη συναυλία του Χρήστου Μάστορα

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα της εκπομπής: