Αφροδίτη Γραμμέλη: Πέθανε ο πατέρας της την ημέρα των γενεθλίων της

Βαρύ πένθος για τη δημοσιογράφο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει η Αφροδίτη Γραμμέλη και η οικογένειά της, καθώς το Σάββατο 30/12 ανήμερα των γενεθλίων της - η γνωστή δημοσιογράφος έκανε γνωστό με μία ανάρτηση στο instagram, πως έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της.

Η δημοσιογράφος φαίνεται πως έζησε σε μια ημέρα την χαρά των γενεθλίων της και παραάλληλα έναν από τους μεγαλύτερους πόνους, που μπορεί να προκαλέσει η απώλεια του γονέα (δείτε εδώ τη στιγμή που είχε λιποθυμήσει στον αέρα του Πρωινού μας).

Με λίγα λόγια καρδιάς η Αφροδίτη Γραμμέλη αποχαιρέτησε και διαδικτυακά τον μπαμπά της, καθώς στη συνέχεια η δημοσιογράφος - στα πλαίσια του πένθους - άλλαξε την εξωτερική φωτογραφία στον λογαριασμό της στο instagram βάζοντας μια με μαύρο φόντο.

Η ανάρτηση της Αφροδίτης Γραμμέλη για τον θάνατο του πατέρα της

«Αντίο μπαμπά μου, αντίο αγάπη μου», έγραψε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Αφροδίτη Γραμμέλη - Πένθος - Πέθανε ο πατέρας της

Η σπάνια εξομολόγηση για τον γιο της

«Τα ίδια ζούμε με την κυρία Πατούλη στο σπίτι. Επειδή και εγώ ζω με τον γιο μου, που είναι στην εφηβεία οπότε μπορούμε να συζητήσουμε πιο ανοιχτά για σχέσεις, μετά από κάποια χρόνια, νιώθω και μερικές φορές μου το έχει εμμέσως εξομολογηθεί, ότι δεν θα ήθελε να ξαναπαντρευτώ και είναι και αρνητικός στο να συζητάμε αν έχω κάποια σχέση ή να εμφανίζεται.

Προφανώς επειδή δεν το ήθελα εγώ, έκανα το παιδί μου να το νιώθει. Δηλαδή εγώ δεν θεωρώ ότι ξύπνησε μια μέρα το παιδί μου και το είπε αυτό θεωρώ, ότι εγώ από μόνη μου ένιωθα ενοχές απέναντι στο παιδί μου, το παιδί το αντιλήφθηκε αυτό, ότι και η ίδια έχει κρατήματα», είχε πει πριν από μερικούς μήνες η Αφροδίτη Γραμμέλη στο Mega Καλημέρα.