Ορφέας Αυγουστίδης: Τα τρυφερά τετ α τετ με την Κρασσά στα μπουζούκια - Δίπλα η Ευγενία Σαμαρά με τη μητέρα της

Τα "έσπασαν" στον Βοτανικό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Ορφέας Αυγουστίδης, πρωταγωνισττής του Σασμού (δείτε εδώ τα πρώτα πέντε επεισόδια της νέας χρονιάς), προτιμά να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γι' αυτό και οι συνεντεύξεις και οι δημόσιες εμφανίσεις του είναι μετρημένες. Οι φορές, επίσης, που αναφέρεται ή προβάλλει τη σύζυγό του, Γεωργία Κρασσά, και την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει μαζί, είναι σπάνιες.

Παρόλα αυτά, ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr εντόπισε το ερωτευμένο ζευγάρι στα μπουζούκια, την Παρασκευή 29/12, να διασκεδάζει, να χορεύει, και να αγκαλιάζεται, μέχρι το πρωί, χωρίς να δίνει σημασία στον κόσμο που κοιτούσε, αλλά ούτε και στην κάμερα που τραβούσε.

Τα τρυφερά τετ α τετ του Ορφέα Αυγουστίδη με τη Γεωργία Κρασσά στα μπουζούκια

Και οι δύο ήταν ντυμένοι στα μαύρα, με την σύζυγο του ηθοποιού να φορά ένα πολύ εντυπωσιακό τοπ με λάμψεις και δέσιμο στον λαιμό. Την παράσταση, μάλιστα, έκλεψε και το κατακόκκινο κραγιόν της. Αίσθηση έκανε και το εντελώς ξυρισμένο πρόσωπο του Ορφέα Αυγουστίδη!

Δείτε επίσης: Έτοιμοι να μεγαλώσουν την οικογένειά τους - Η αποκάλυψη του Ορφέα Αυγουστίδη για το δεύτερο παιδί στην κάμερα του Happy Day

Κρασσά Αυγουστίδης

Κρασσά Αυγουστίδης μπουζούκια

Κρασσά Αυγουστίδης τετ α τετ

Δεν ήταν, όμως, μόνοι τους! Βρίσκονταν εκεί, στον Βοτανικό συγκεκριμένα, όπου τραγουδάει η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Σαμπάνης, μαζί με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές της σειράς του ALPHA, όπως είναι η Δανάη Παππά και ο Βασίλης Μπισμπίκης (δείτε εδώ βίντεο από το βαρύ ζεϊμπέκικο που χόρεψε στη μνήμη του Βασίλη Καρρά). Εκεί ήταν και η Ευγενία Σαμαρά, η οποία συνοδευόταν από την μητέρα της, Αναστασία, που τράβηξε τα βλέμματα πάνω της με το ημιδιαφανές της μπλουζάκι και τον χορό της με τον σύζυγο της Γεωργίας Κρασσά.

Ευγενία Σαμαρά μητέρα

Ευγενία Σαμαρά μητέρα μπουζούκια

Ευγενία Σαμαρά μητέρα Αυγουστίδης

Αυγουστίδης Μπισμπίκης