Γρηγόρης Αρναούτογλου: Σε ανεβασμένη διάθεση στη Θεσσαλονίκη με τον γιο του - Πόζαρε στον Λευκό τον Πύργο

Θα αλλάξει χρόνο στη γενέτειρά του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε ένα διάλλειμα από το πιεσμένο πρόγραμμά του και ταξίδεψε στην αγαπημένη του Θεσσαλονίκη με τον μοναχογιό του, Αναστάση Αρναούτογλου εκεί που μεγάλωσε και πέρασε μεγάλο μέρος της ζωής του.

Μέσα μάλιστα από ένα βίντεο, που δημοσίευσε ο παρουσιαστής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok μας έδειξε μια μοναδική στιγμή του - με cameraman τον γιο του - την ώρα που δύει ο ήλιος με φόντο τον Λευκό τον Πύργο.

Είναι εμφανές πως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι σε πολύ αναβασμένη διάθεση, καθώς βρίσκεται στην αγαπημένη του πόλη, μαζί με τον γιο του, έχοντας πάει νωρίτερα για φαγητό, όπως ανέφερε στην κάμερα! (δείτε εδώ την ευχή του Αναστάση για τα γενέθλια του μπαμπά του).

Το βίντεο που τράβηξε ο γιος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στη Θεσσαλονίκη

Όσα έχει πει ο Γρηγόρης σε κασέτα για τον γιο του

«Σήμερα που έγινα 50 χρονών και το λέω για πρώτη φορά, κάθισα και έγραψα μια ταινία. Μίλησα μπροστά στην κάμερα με τον γιο μου, που είναι 10 χρονών και του είπα πράγματα. Χωρίς να είναι ο γιος μου. Έβαλα ένα φίλο μου cameraman, έστησε την κάμερα, του είπα να φύγει και μίλησα για 30 λεπτά περίπου στον γιο μου, κοιτώντας τον στην κάμερα. Αν προλάβω να του τα πω στα 20-25 του, δε θα χρειαστεί η κασέτα. Αν δεν προλάβω, είπα σε κάποιους να του δώσουν την κασέτα για να του πω τρία πράγματα σαν πατέρας. Αν τα καταλάβει τα κατάλαβε. Αν δεν τα καταλάβει θα μείνει απλώς μια κασέτα», είπε ο Αρναούτογλου στην εκπομπή I love ΣουΚου.