Ιωάννα Μαλέσκου: «Ντροπή μου που τα ρίχνω στο παιδί μου» - Το βίντεο με την κόρη της στο διαμέρισμά της

Την έπιασαν λιγούρες...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Μαλέσκου
Instagram / Ιωάννα Μαλέσκου

Η Ιωάννα Μαλέσκου δημοσίευσε το βράδυ του Σαββάτου 30/12 ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, από τη στιγμή που δίπλα στη μπέμπα της έφτιαχνε κρέπες για να κατευνάσει τη βραδινή της λιγουρα. Έκανε χιούμορ λέγοντας πως η κόρη της είναι εκείνη που τις ζήτησε, αλλά μετά ένιωσε "ντροπή" που έριξε την ευθύνη στη μικρή.

Εκείνη καθόταν στο καρεκλάκι της και την παρακολουθούσε παίζοντας με το ριγέ φορμάκι της και φυσικά τα like ήταν δεκάδες! «Ντροπή μου, εγώ τις λαχτάρισα και τα ρίχνω στο παιδί μου», ανέφερε σε κάποιο σημείο του βίντεο η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης: «Θα βγει ότι κάνω εγώ πρόταση στον άντρα μου! Έχω κάνει...» - Η εξομολόγηση της Μαλέσκου για το γάμο της με τον Δανιά

Το βίντεο της Ιωάννας Μαλέσκου με την κόρη της στο σπίτι τους

Και στη λεζάντα έγραψε: «Εσείς τρώτε κρέπα βραδιάτικα ή είστε τίποτα πειθαρχημένοι και τις γιορτές;».

Η αποκάλυψη για την σχέση της με τον Κωνσταντίνο Δανιά

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, παραχώρησε η Ιωάννα Μαλέσκου, οι οποίες προβλήθηκαν το πρωί της Δευτέρας 18/12. Η παρουσιάστρια μίλησε για τη σχέση της με τον σύντροφό της και το αν υπάρχει ζήλεια ανάμεσα τους.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ιωάννα Μαλέσκου παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στις 30/12/23, στο Δημαρχείο Ραφήνας τον αγαπημένο Κωνσταντίνο Δανιά. Το γεγονός έκανε γνωστό έναν μήνα αργότερα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social (δείτε εδώ).

«Με τον σύζυγό μου επειδή έχουμε γεμάτο πρόγραμμα δεν βγαίνουμε τα βράδια γιατί είμαστε πτώματα, νομίζω δεν είμαστε "πάρτυ animals". Δεν υπάρχει ζήλεια με την έννοια την αρνητική. Είμαστε πιο ξεκάθαροι στις σχέσεις μας. Είμαστε καλά! Πρέπει να είμαστε πιο προγειωμένοι γενικότερα...» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Μαλέσκου.

Δείτε εδώ το βίντεο: