Γιώργος Λύρας: Συντετριμμένος ο σύζυγός της Πέγκυς Ζήνα με τον θάνατο του αδερφού του Στέλιου Ρόκκου - «Φιλαράκι μου...»

Η τραγική είδηση τον συγκλόνισε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Αμέριστη θλίψη έχει προκαλέσει η ξαφνική είδηση θανάτου του αδερφού του Στέλιου Ρόκκου, Νίκου Ρόκκου με τον γνωστό ψαρά της Λήμνου να χάνει τη ζωή του το Σάββατο 30/12 την ώρα που είχε βγει για ψάρεμα με τη βάρκα του σε παραλία του νησιού.

Η οικογένεια του τραγουδιστή παραμένει συγκλονισμένη με την τραγική είδηση, που ήρθε να τους ''μαυρίσει'' ξανά την ψυχή δύο χρόνια μετά τον θάνατο του άλλου αδερφού του Στέλιου Ρόκκου.

Ανάμεσα στα δημόσια συγκινητικά μηνύματα συμπαράστασης στο πρόσωπο του τραγουδιστή μεγάλη συγκίνηση προκάλεσε η ανάρτηση του συζύγου της Πέγκυ Ζήνας, Γιώργου Λύρα στη μνήμη του καλού του φίλου, Νίκου Ρόκκου.

Η ανάρτηση του Γιώργου Λύρα για τον θάνατο του αδερφού του Στέλιου Ρόκκου

«Δεν ξέρω που θα συναντηθούμε φιλαράκι μου, εκείνο που ξέρω πολυ καλα είναι ότι σ αγαπαω! Καλο ταξίδι αδερφε μου», έγραψε ο Γιώργος Λύρας.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού για τον πνιγμό του άτυχου άνδρα

«Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Μύρινας, ότι 50χρονος ημεδαπός, είχε μεταβεί για διενέργεια υποβρύχιας αλιείας στην περιοχή όρμου Κέρου ν. Λήμνου και έκτοτε αγνοείτο.

Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ξεκίνησαν έρευνες από ένα Περιπολικό σκάφος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., ένα Ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., δύο (02) περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς, καθώς και από επτά ιδιωτικά σκάφη. Ο 50χρονος, εντοπίστηκε, λίγο αργότερα, χωρίς τις αισθήσεις του από ιδιώτη στην παραλία “ΑΜΝΙΟΥ” (Αϊ Γιώργη Παναγίας Λήμνου).

Η σορός ανασύρθηκε με τη συνδρομή του ΕΡ/ΚΟΥ σκάφους “ΕΙΡΗΝΗ” Τ.Μ. 40 και διακομίσθηκε στο Γ.Ν.Κ.Υ. Λήμνου. Προανάκριση διενεργείται από τον Λιμενικό Σταθμό του Μούνδρου», αναγράφει η ανακοίνωση του Λιμενικού.