Σία Κοσιώνη - Κώστας Μπακογιάννης: Αγακλιασμένοι με αθλητικά ρούχα και φόρμες στο ονειρικό Καρπενήσι λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου

Είχε γύρει στον ώμο του η δημοσιογράφος

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

H Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης αποφάσισαν να υποδεχτούν το νέο έτος από το όμορφο Καρπενήσι εκεί όπου βρίσκονται με τον γιο τους Δήμο (δείτε τον εδώ) γεμίζοντας τις μπαταρίες τους με αγαπησιάρικες και οικογενειακές στιγμές.

Μέσα από τον λογαριασμό, που διατηρεί στο instagram η Σία Κοσιώνη δημοσίευει τόσο τα τοπία, που επισκέπτεται στην Ευρυτανία αλλά και στιγμές με τον αγαπημένο της σύζυγό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η κοινή τους φωτογραφία, που δημοσιεύτηκε την Κυριακή 31/12.

Ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη ποζάρουν πιο ευτυχισμένοι και χαμογελαστοί στον φωτογτραφικό φακό με τη δημοσιογράφο να εύχεται τα καλύτερα στους διαδικτυακούς της φίλους!

Η τρυφερή ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη με τον Κώστα Μπακογιάννη

«Ό,τι αγαπώ γεννιέται αδιάκοπα
Ό,τι αγαπώ βρίσκεται στην αρχή του πάντα…»
Να αγαπάτε δυνατά και να μην ξεχνάτε να το λέτε! Καλή χρονιά από καρδιάς!», έγραψε η Σία Κοσιώνη.

«Λίγες ακόμη αναμνήσεις…», έγραψε μια ημέρα νωρίτερα η Κοσιώνη.

Η τρυφερή εξομολόγηση του πρώην δημάρχου για τη σύζυγό του

Τη Δευτέρα 3/7 ο Κώστας Μπακογιάννης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day με τον Δήμαρχο Αθηνών να παραχωρεί μία εφ' όλης της ύλης και πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Εκτός από την πολιτική ο ίδιος αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, τα παιδιά, τη μητέρα του Ντόρα αλλά και στη σχέση του με τη Σία Κοσιώνη, με την οποία έχουν βρει την απόλυτη ισορροπία, όπως τονίστηκε (δείτε εδώ την τρυφερή ανάρτηση της Κοσιώνη για το γιο της).

«Νομίζω ότι είμαστε κοντά στα 10 χρόνια μαζί. Είναι ένας άγγελος! Ήρθε στη ζωή μας και λέω μας, γιατί αναφέρομαι και στα μεγαλύτερα παιδιά μου, πολύ γρήγορα δημιουργήσαμε μία οικογένεια με πολύ μεγάλη ασφάλεια, σιγουριά και αγάπη.

Κάποιος τρίτος μπορεί να πει ότι αυτή δεν είναι μία ορθόδοξη οικογένεια. Είμαστε τρομερά υπερήφανοι για τον δικό μας μικρόκοσμο, στα εύκολα και στα δύσκολα. Στα καλά και στα κακά. Είναι κλασική Ελληνίδα μαμά, χτίζει αφηγήματα με πρωταγωνιστή τον Δήμο. Και οι δύο έχουμε παλαβές ζωές, δεν είναι πάντα εύκολο. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Εννοείται ότι θα βγούμε, θα πιούμε ένα ποτήρι κρασί, έχουμε τις φιλίες μας. Το σπουδαίο είναι ότι έχουμε καταφέρει να σκουπίζουμε τα πόδια μας στο χαλάκι της εξώπορτας και να αφήνουμε τις δουλειές μας, και να ξεκινάμε ξανά από το μηδέν, όταν περνάμε την πόρτα», είπε ο Κώστας Μπακογιάννης.