Σταματίνα Τσιμτσιλή: Της κράταγε τρυφερά το χέρι - Η αναπάντεχη συνάντηση της παρουσιάστρια με την κομψή νονά της

Η δεμένη σχέση τους!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κάνοντας ένα διάλειμμα από τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις απολαμβάνει τις γιορτινές ημέρες πριν την αλλαγή του χρόνου με την οικογένειά της, τον Θέμη Σοφό και τα τρία παιδιά τους (δείτε εδώ το ταξίδι τους στο Βερολίνο).

Μέσα από μία ανάρτηση, που έκανε η παρουσιάστρια την Κυριακή 31/12 - λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου - μας έδειξε πως περνάει την ημέρα της στην όμορφη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου είχε μια ωραία συνάντηση.

Οι αναρτήσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τη νονά της

Μέσω instagram λοιπόν, η Σταματίνα Τσιμιτσιλή μας συνέστησε τη νονά της, με την οποία πόζαρε μαζί! Η γυναίκα, που βάφτισε την παρουσιάστρια είναι μια πολύ γλυκιά παρουσία με την βαφτιστήρα της να της κρατάει τρυφερά το χέρι!

Σταματίνα Τσιμτσιλή - Νονά
Σταματίνα Τσιμτσιλή - Νονά - Θεσσαλονίκη

O θάνατος του πατέρα της

«Το κάθε παιδί ζει διαφορετικά. Συνήθως, όταν ζεις κάτι στο σπίτι σου, στη ζωή σου ή σαν παιδί, ή θες να κάνεις κάτι για να αποφύγεις να το ξαναζήσεις ως ενήλικας ή χωρίς να το καταλάβεις, ασυναίσθητα, ακολουθείς το ίδιο μοτίβο. Εμένα που ο μπαμπάς μου έφυγε νωρίς από το σπίτι, είχα πάντα όνειρο να κάνω μια οικογένεια και να είναι τα παιδιά με τη μαμά και τον μπαμπά. Δε το έκανα συνειδητά, ασυναίσθητα το είχα ανάγκη....

Όταν έχασα τον μπαμπά μου, είχα θυμό του "γιατί να γίνει" και είχα θυμό και με εμένα. Τότε, επειδή ήμουν σε μια ηλικία που δε τα πηγαίναμε και τέλεια εκείνη την περίοδο, είχαμε μια λογομαχία, δεν είχα προλάβει να του πω τα "σ’ αγαπώ". Ένιωθα τύψεις και ενοχές γιατί ένιωθα ότι έφυγε και η τελευταία συζήτηση που είχαμε κάνει, ήταν πιο έντονη. Αλλά αυτό ήταν κάτι προσωπικό μου», είχε πει χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στον αέρα του Happy Day.