Σταματίνα Τσιμτσιλή: Βόλτες σε πάρκα και παιχνίδια στο χιόνι - Φωτογραφίες από το ταξίδι της με τον Θέμη Σοφο και τα παιδιά τους στο Βερολίνο

Οικογενειακές στιγμές ευτυχίας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Βόλτες σε πάρκα και παιχνίδια στο χιόνι - Φωτογραφίες από το ταξίδι της με τον Θέμη Σοφο και τα παιδιά τους στο Βερολίνο

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό και τα τρία παιδιά τους, πήραν την απόφαση να περάσουν τις ημέρες των Χριστουγέννων στο εξωτερικό μαζί με φίλους τους. Μερικές από τις στιγμές τους μοιράστηκε η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Οικογενειακώς λοιπόν, επισκέφθηκαν το Βερολίνο το οποίο έχει φορέσει τα γιορτινά του με τον κόσμο να γεμίζει τους δρόμους της γερμανικής πρωτεύουσας. Μάλιστα, συνάντησαν μέχρι και χιόνι, αφού εκεί έχουν τσουχτερό κρύο και πρόσφατα προβλήματα λόγω κακοκαιρίας.

Το ταξίδι της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τον Θέμη Σοφό και τα παιδιά τους στο Βερολίνο

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Σταματίνα Τσιμτσιλή μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους πολλές φωτογραφίες από το ταξίδι της. Σε άλλες πόζαρε μόνη της, σε κάποιες με τα παιδιά της και σε ορισμένες με τους φίλους της.

Με όποιον και να ποζάρει ωστόσο, η παρουσιάστρια του Happy Day στον ALPHA φαίνεται να περνάει υπέροχα.


Αποκάλυψη για το γάμο Τσιμτσιλή - Σοφού

Εξομολογητική διάθεση είχε σήμερα, Τετάρτη 20/12, η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της στο κανάλι του ALPHA, Happy Day, καθώς μετά τις συγκινητικές δηλώσεις που έκανε για τον θάνατο του πατέρα της, έκανε και μία αναφορά στον γάμο της με τον Θέμη Σοφό.

Πιο συγκεκριμένα, μίλησε για έναν καλεσμένο της, ο οποίος δεν παρευρέθηκε ποτέ στο μυστήριο, αλλά ούτε και στο γλέντι αργότερα, ωστόσο της τηλεφώνησε μετά το γεγονός και προσποιήθηκε πως πέρασε και της άφησε δώρο, με τα λόγια του, όμως, να τον προδίδουν.

«Εμένα μου έχει τύχει το άλλο, ένας πολύ γνωστός, δεν θα το πω το όνομα, στον γάμο μου, που δεν είχε έρθει, με παίρνει και μου λέει “πέρασα, άφησα το δώρο στα κορίτσια κι έφυγα”. Λέω εγώ “ποια κορίτσια” και μου λέει “αυτά που είχες για τα δώρα”. Εγώ εντωμεταξύ δεν είχα κορίτσια και κάπως έτσι κατάλαβα ότι ούτε ήρθε, ούτε άφησε δώρο. Αυτός φαντασιώθηκε κορίτσια που παραλάμβαναν δώρα», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Υπάρχουν και χειρότερα. Έχω ακούσει στην Κρήτη, που πάνε τα φακελάκια και τα δίνουν στο χέρι, ότι έβαζαν εφημερίδες μέσα και δεν είχε τίποτα. Για να φανεί ότι έδωσαν. Εγώ μπορώ να καταλάβω να φέρεις ένα δώρο που μπορεί να το έχω ή να μου φανεί άχρηστο ή δεν μου αρέσει, πάω το αλλάζω και παίρνω ό,τι θέλω», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Μου έχει τύχει και το θεϊκό, να βρω δώρο με κάρτα αλλαγής δεκαετίας. Από τα ξεχασμένα… Δεν το είχε ανοίξει ποτέ. Ήταν κάτι για το σπίτι», κατέληξε.