Ίαν Στρατής: Η σπάνια και τρυφερή ανάρτησή του για τη Συνατσάκη - Αγνώριστη η Μαίρη στην αρχή της σχέσης τους

Το love story που εξελίχθηκε σε μία όμορφη οικογένεια!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Ιάν Στρατής μπορεί να έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της Μαίρης Συνατσάκη, αφού εκείνη εμπιστεύτηκε να γίνει η μητέρα της κόρης τους, Ολίβιας, ωστόσο - σε γενικές γραμμές - θα λέγαμε πως του αρέσει να κρατάει τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το Σάββατο 30/12 ο δημοφιλής τραγουδιστής έκανε τη διαφορά, καθώς δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία του με τη Μαίρη στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram από το παρελθόν γράφοντας: «Πάνε χρόνια...».

Η ανάρτηση του Ίαν Στρατή με τη Μαίρη Συνατσάκη

Να θυμίσουμε, πως το ζευγάρι μετράει αρκερά χρόνια γνωριμίας, καθώς είχαν παίξει και σε κοινές παραστάσεις. Η ερωτική τους σχέση ωστόσο εξελίχηκε στη συνέχεια με τη Μαίρη να έχει αποκαλύψει, πως παλιότερα ο Ίαν ήταν πιο άτακτος στα αισθηματικά του.

Μαίρη Συνατσάκη - Ίαν Στρατής

Τα τρυφερά λόγια για την κόρη του

«Τα φετινά Χριστούγεννα είναι τα πρώτα με το μωρό. Έχουμε στολίσει. Όχι πάρα πολύ, μη φανταστείτε. Οι μπάλες του δέντρου, δεν είναι κανονικές χριστουγεννιάτικες, έχουμε και τα γατιά. Γίνεται χαμός, ο ένας κυνηγάει τον άλλον. Είναι τέλεια όμως. Εννοείται ότι αφοσιώνεις τη ζωή σου στο παιδί, αλλά για να είναι καλά το παιδί, πρέπει να είσαι καλά κι εσύ.

Οπότε πρέπει να κάνεις πράγματα και για τον εαυτό σου. Οι φίλοι μου δεν έχουν παιδιά. Είμαστε οι πρώτοι στην παρέα με παιδί. Είναι περίεργο, δεν το περίμεναν. Βέβαια, εγώ από πολύ μικρός ήθελα να γίνω μπαμπάς κάποια στιγμή, αλλά δεν το περίμεναν με τίποτα οι φίλοι μου. Ήμουν ο τύπος που θα πήγαινα διακοπές με την κοπέλα μου και έβρισκα στην παραλία ένα παιδάκι κι έπαιζα μαζί του», εξομολογήθηκε ο Ίαν Στρατής στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον.